Νέα μοντέλα

LG V30

Με υψηλότατες φωτογραφικές φιλοδοξίες!

Η LG θα ενσωματώσει μια κάμερα με διάφραγμα F1.6 και γυάλινους φακούς Crystal Clear στη διπλή κάμερα του επερχόμενου smartphone V30, εισάγοντας καινοτομίες που φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα στη φωτογραφία στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Η διπλή κάμερα στο επερχόμενο LG V30 θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο διάφραγμα στον κόσμο και τον πιο ευκρινή φακό που έχει ποτέ ενσωματωθεί σε ένα smartphone, σύμφωνα με την εταιρία. Ο πρώτος φακός F1.6 της LG έχει επίσης το μεγαλύτερο διάφραγμα ανάμεσα στις smartphone κάμερες που κυκλοφορούν ήδη, χάριν στον οποίο η πρόσληψη φωτός θα είναι αυξημένη κατά 25% στον αισθητήρα σε σύγκριση με το φακό F1.8. Ο γυάλινος φακός Crystal Clear προσφέρει επίσης μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσληψης φωτός σε σύγκριση με έναν πλαστικό φακό καθώς και καλύτερη απόδοση των χρωμάτων.

Η κάμερα του LG V30 είναι ανώτερη σε όλες τους τομείς σε σύγκριση με την κάμερα του προηγούμενου μοντέλου: μειώνει την όποια παραμόρφωση κατά 1/3 σε σύγκριση με το V20 όταν τραβάει φωτογραφίες ευρείας γωνίας, καθιστώντας την κατάλληλη για ομαδικές φωτογραφίες, λήψεις ευρύχωρων εσωτερικών χώρων και εκτεταμένα τοπία.

Ακόμα και με όλες αυτές τις βελτιώσεις, η πίσω κάμερα του LG V30 εξακολουθεί να παραμένει λεπτή, καθώς είναι 30% μικρότερη σε σύγκριση με το V20. Σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο UX της LGμ που διαθέτει ανίχνευση λέιζερ AF, οπτικό και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, οι λάτρεις της φωτογραφίας θα βρουν το V30 τόσο εύκολο και βολικό στη χρήση του όσο και το προηγούμενο μοντέλο.