Νέα Νέα μοντέλα

LG X VENTURE

Με υψηλή αντοχή, μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και χαρακτηριστικά για εξωτερικές δραστηριότητες!

Η LG Electronics παρουσίασε πρόσφατα (23/5) το δεύτερο smartphone της σειράς X για το 2017, σχεδιασμένο για ενεργούς χρήστες που θέλουν ένα smartphone που να μπορεί να συμβαδίσει με τον τρόπο ζωής τους.

Το LG X Venture είναι το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας, σχεδιασμένο για χρήστες που θέλουν για συντροφιά στις περιπέτειές τους μια  συσκευή με αντοχή χωρίς να συμβιβάζεται στα χαρακτηριστικά ή στην εμφάνιση. Με συμβατότητα IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, το LG X venture πέρασε 14 διαφορετικές δοκιμές MIL-STD 810G που σχεδιάστηκαν για τον στρατό των Η.Π.Α. Εκτός από τη μέτρηση της αντίστασης σε ακραίες θερμοκρασίες και στο νερό, το LG X venture επανειλημμένα βυθίστηκε σε 1,5μ νερού για 30 λεπτά και τα κατάφερε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

LG X Venture: ένα …water friendly smartphone!

Εκτός από την αντοχή του σε πιθανές άτυχες στιγμές και σε ακραία στοιχεία, το smartphone διαθέτει το Outdoor Essentials, μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το LG X Venture με έξι χρήσιμα εργαλεία σε μια ενιαία εφαρμογή. Το “πακέτο” ενεργού τρόπου ζωής περιλαμβάνει ένα βαρόμετρο, μία πυξίδα, ένα μετρητή δραστηριότητας (βήματα/θερμίδες/απόσταση), ένα exercise tracker, πρόγνωση καιρού και φακό. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα στιβαρό αλλά κομψό σχεδιασμό με μεταλλικό πλαίσιο και αντιολισθητικό πίσω κάλυμμα και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή / και καφέ χρώμα.

Η LG κατανοεί ότι δεν πραγματοποιούνται όλες οι υπαίθριες δραστηριότητες σε ζεστά κλίματα, για αυτό το LG X venture σχεδιάστηκε με τρία φυσικά πλήκτρα στο μπροστινό μέρος καθώς και ένα QuickButton στα πλάγια της συσκευής επιτρέποντας την ευκολότερη αλληλεπίδραση με το τηλέφωνο ενώ ο χρήστης μπορεί να φοράει γάντια ή να βρίσκεται σε υγρό ή λασπώδες περιβάλλον. Το QuickButton λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο το πιέζει ο χρήστης – σύντομο πάτημα για την εφαρμογή Outdoor Essentials, παρατεταμένα για το μενού ρυθμίσεων και διπλό πάτημα για να μεταβεί στη λειτουργία Glove Mode για χρήση με γάντια. Το QuickButton μπορεί να προσαρμοστεί με την αγαπημένη εφαρμογή του χρήστη ενώ λειτουργεί ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Το LG X Venture διαθέτει μια σειρά από δημοφιλή χαρακτηριστικά της σειράς ναυαρχίδας της LG και των smartphones της σειράς V όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και οι διπλές κάμερες. Η εμπρόσθια 5MP ευρυγώνια κάμερα 120 μοιρών είναι ιδανική για μεγάλες ομαδικές λήψεις ενώ η πίσω κάμερα 16MP προσφέρει εκπληκτικές λήψεις με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Η ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4.100mAh διαρκεί έως και 24 ώρες ανάμεσα σε φορτίσεις ενώ με το Quick Charge 2.0, το LG X venture από άδειο φθάνει το 50% σε 48 μόνο λεπτά.

Η τιμή και η ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας του LG X Venture θα ανακοινώνονται τοπικά σε κάθε αγορά.