Εκθέσεις φωτογραφίας

ΧAΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚOΠΟΥΛΟΣ: “LOCKDOWNED”

Έναρξη έκθεσης στην Blank Wall Gallery: Παρασκευή 31 Μαρτίου, 20:00

Ο δημιουργός έχει ήδη διανύσει μία πορεία 35 χρόνων ως φωτογράφος, έχοντας φωτογραφίσει από το Mick Jagger και το Leonard Cohen μέχρι και όλους τους πρωθυπουργούς από το 1989 μέχρι σήμερα!

Έχει συγκεντρώσει πολλές εμπειρίες ως φωτογράφος μεταξύ των οποίων στο Σαράγιεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου αλλά και τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά την επίθεση, όταν επιβλήθηκε το lockdown είδε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση ως μία ακόμα ευκαιρία να δημιουργήσει φωτογραφικά, αλλά και να απεικονίσει την πραγματικότητα όπως ακριβώς ήταν και τη βιώναμε όλοι μας.

Τράβηξε αμέτρητες φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την άδεια Αθήνα και τα φωτισμένα παράθυρα. Μέρος αυτών των φωτογραφιών που βγήκαν κατά την περίοδο του lockdown, το 2020, θα εκτεθούν στη Blank Wall Gallery με τον τίτλο Lockdowned ενώ επίσης κυκλοφορούν σε λεύκωμα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο με τον ομώνυμο τίτλο.

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Διάρκεια: από 31 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2023
  • Ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 17:30-21:30 – Σάββατο: 12:00-14:30 – Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά
  • Είσοδος Ελεύθερη

 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.