Νέα μοντέλα

TΣΑΝΤΕΣ MANFROTTO MANHATTAN

Για πληθώρα αναγκών και …βαρών!

H Manfrotto παρουσίασε τη νέα σειρά φωτογραφικών τσαντών Manhattan, η οποία αποτελείται από 3 μοντέλα: τα Mover-50, Speedy-10 και Changer-20.

Ας τα γνωρίσουμε αναλυτικά:

  • Το μοντέλο Mover-50 (φωτό επάνω) είναι μια τσάντα πλάτης με πολλές δυνατότητες. Mπορεί να δεχτεί μηχανές DSLR και mirrorless, ενώ μπορεί να χωρέσει μέχρι 9 φακούς. Το εσωτερικό της μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε φωτογράφου. Η πρόσβαση στον εξοπλισμό σας γίνεται είτε από το πίσω μέρος της τσάντας είτε από επάνω. Στο εμπρός μέρος μπορείτε να στερεώσετε ένα τρίποδο, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε και πολλά προσωπικά σας αντικείμενα στην ειδική θήκη που υπάρχει. Υπάρχουν 2 θήκες για laptop με οθόνη 5.6’’ και ένα iPad Pro, ενώ το αδιάβροχο κάλυμμα προστατεύει τον εξοπλισμό σας σε περίπτωση βροχής.

Μanfrotto Manhattan Mover-50

  • Το μοντέλο Speedy-10 είναι μια τσάντα ώμου, ιδανική για πολυάσχολους φωτογράφους πόλης. Mπορεί να δεχτεί μηχανές DSLR και mirrorless, ενώ μπορεί να χωρέσει μέχρι 3 φακούς. Το εσωτερικό της είναι πλήρως διαμορφώσιμο από το φωτογράφο. Το ειδικής σχεδίασης λουρί της τσάντας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να την φοράτε ενώ κάνετε ποδήλατο π.χ. χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά της. Στο εμπρός μέρος μπορείτε να στερεώσετε ένα τρίποδο, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε και πολλά προσωπικά σας αντικείμενα στην ειδική θήκη που υπάρχει. Υπάρχει επίσης θήκη για ένα laptop με οθόνη 12’’ ή ένα iPad Pro.

Manfrotto Manhattan Speedy-10

  • Το μοντέλο Changer-20 είναι μια τσάντα χεριού που μπορείτε να την κρεμάσετε στο ώμο αλλά να την τοποθετήσετε και στην πλάτη σας. Είναι ιδανική για όσους μετακινούνται σε μία πόλη και θέλουν να έχουν το φωτογραφικό τους εξοπλισμό μαζί. Mπορεί να δεχτεί μηχανές DSLR και mirrorless, ενώ μπορεί να χωρέσει μέχρι 3 φακούς. Το εσωτερικό της είναι πλήρως διαμορφώσιμο από το φωτογράφο. Στο εμπρός μέρος μπορείτε να στερεώσετε ένα τρίποδο, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε και πολλά προσωπικά σας αντικείμενα στην ειδική θήκη που υπάρχει. H τσάντα μπορεί να δεχτεί επίσης ένα laptop με οθόνη 5’’ και ένα iPad Pro.

Manfrotto Manhattan Changer-20