Νέα Νέα μοντέλα

MANFROTTO PRO LIGHT 3N1-36

Έχει σχεδιαστεί να χωρά μεγάλο όγκο επαγγελματικού εξοπλισμού φωτογραφίας και video.

Ένα επαγγελματικό φωτογραφικό σακίδιο πλάτης πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε να το φορέσετε με 3 διαφορετικούς τρόπους (στην πλάτη, διαγώνια πίσω ή εμπρός) και να μεταφέρετε 3 διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού. 

Το Light 3N1-36 έχει σχεδιαστεί να χωρά μεγάλο όγκο επαγγελματικού εξοπλισμού φωτογραφίας και video. Ολόκληρος ο χώρος του μπορεί να αφιερωθεί εξ΄ ολοκλήρου σε φωτογραφικό εξοπλισμό ή μπορείτε να βάλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο επάνω διαμέρισμα, το οποίο και αυτό τώρα έχει προστατευτική επένδυση με αφρώδες υλικό.

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ιμάντων πρόσδεσης έχει πλευρικές αγκράφες απασφάλισης για εναλλαγή των θέσεων. Μπορεί να τροποποιηθεί κατά 3 διαφορετικούς τρόπους: ως σακίδιο πλάτης, ως ταχυδρομική τσάντα ή ως διασταυρωτό σακίδιο.

manfrotto-mb-pl-3n1-36-4

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί το σακίδιο.

Τα εσωτερικά μετακινούμενα χωρίσματα διαμορφώνουν την τσάντα όπως εσείς θέλετε. Ετσι μπορεί να χωρέσει 3 φωτογραφικά σώματα και 5 φακούς ή μια βιντεοκάμερα, πχ Canon C100, μαζί με το φακό της μαζί με 3 φακούς και ένα εφεδρικό σώμα.

manfrotto-mb-pl-3n1-36-3

Μπορείτε ακόμα να την διαμορφώσετε να χωράει ένα drone DJI Phantom 4 μαζί με τον πομπό και μια φωτογραφική μηχανή με 3 φακούς. Υπάρχει ειδική θήκη για laptop 15”. Στο εμπρός μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια ένα τρίποδο. Ένα μονόποδο ή ένα μπαστούνι selfie μπορούν να τοποθετηθούν στο πλάι. Τα υλικά κατασκευής είναι Nylon, RipStop και Synthetic Fabric. Υπάρχει αδιάβροχο κάλυμμα για την προστασία της τσάντας από τη βροχή το οποίο μπορεί να προστατέψει και από τη θερμότητα του ήλιου. Είναι σχεδιασμένη για να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας στο χώρο επιβατών στο αεροπλάνο στις περισσότερες εταιρίες.

manfrotto-mb-pl-3n1-36-1