Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΈΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ MDA HELLAS

Όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια!

Το Athens House of Photography σε συνεργασία με το Fay’s Control σάς προσκαλεί στην έκθεση της μόνιμης συλλογής του, με σκοπό την υποστήριξη του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Hellas. Στην έκθεση συμμετέχει και η Enigma Gallery.
Στην έκθεση θα βρείτε αυθεντικά τυπώματα σπουδαίων κλασσικών φωτογράφων όπως Κωνσταντίνος Μάνος, Willy Ronis, Herbert List, Γιάννης Δήμου, Pentti Sammallahti, Κωστής Αντωνιάδης, William Abranowicz, Pierre Houcmant αλλά και συγχρόνων καλλιτεχνών όπως Νικος Λώτσος, Χάρης Κακαρούχας, Emmanuel Coupe, Στράτος Καλαφάτης, Λιλίκα Παντζοπούλου, Ρέα Παπαδοπούλου, Leda de Piart, Παύλος Λάζος, Βασίλης Αρτίκος, Εμμανουέλα Αργυροπούλου, Γιώργος Βεντούρης, Ανδρέας Ζαχαράτος, Τζένη Λυκουρέζου, Ηρώ Παγώνα.
Όμως, το πιο σημαντικό όλων είναι πως οι τιμές των ξεκινάνε από 50 ευρώ, κι έτσι μπορούμε όλοι μας να συμβάλουμε στις προσπάθειες του MDA Hellas, αποκτώντας συγχρόνως ένα αυθεντικό έργο Τέχνης. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν προς πώληση λευκώματα και βιβλία φωτογραφίας, ελληνικές και ξένες εκδόσεις.
Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στα εγκαίνια ή στις ημέρες που θα είναι ανοικτή η έκθεση, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς online στο www.photobookstore.gr για στήριξη της MDA.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 20:30 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.
Οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί κατά την διάρκεια της έκθεσης:

Παρασκευή: 12:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
Κυριακή: 12:00 – 18:00