Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ

H 25 Απριλίου του 2018 είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των έργων.

Στείλτε 3 επιλογές από το φωτογραφικό σας υλικό, από όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του  Φεστιβάλ (2006 – 2017) και διεκδικήστε το Βραβείο Φωτογραφίας του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου. Η καλύτερη φωτογραφία του πρώτου νικητή, θα γίνει η αφίσα και το εξώφυλλο του προγράμματος του 12ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ!

Επιπλέον στο νικητή θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα και 5 από τις φωτογραφίες του αρχείου του, θα τυπωθούν σε καμβά και θα εκτεθούν στον Πύργο της Πύλης d’ Amboise, στη θεματική έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί ως επιβράβευση για τους νικητές. Ο 2ος και 3ος Νικητής θα τιμηθούν αντίστοιχα με αναμνηστικά του φεστιβάλ και αντίστοιχα 3 και 2 από τις φωτογραφίες τους θα τυπωθούν σε καμβά και θα εκτεθούν στη θεματική έκθεση φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες των διαγωνιζομένων, θα δημοσιευτούν επώνυμα, σε περιοδικά, έντυπα και ηλεκτρονικά, ελληνικά και διεθνή, που επικοινωνούν το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ της Ρόδου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους και ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου του 2018, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των έργων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ!

 

Στιγμιότυπο από την παλιά πόλη της Ρόδου.