Ενδιαφέρουν Νέα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ROBERT MCCABE ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, στις 7.00 μμ.

Ο Robert McCabe φωτογραφίζει την Ελλάδα και τους κατοίκους της τα τελευταία εξήντα χρόνια. Η μεγάλη ευαισθησία και η απαράμιλλη τεχνική του έχει κάμει τα έργα του  κλασικά. Έχει εκδώσει δέκα βιβλία με φωτογραφίες,το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αναφέρεται στην Ελλάδα, αλλά καλύπτουν επίσης και την Ανταρκτική, την Κούβα, την Κίνα, καθώς και το κρυμμένο δάσος της Νέας Υόρκης.

Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του  “ΜΥΚΗΝΕΣ 1954 ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ” μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2015. Στην έκθεση παρουσιάζεται μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, οι οποίες  αποτυπώνουν τον αρχαιολογικό χώρο και τη γύρω περιοχή των Μυκηνών όπως ήταν το καλοκαίρι του 1954 και του 1955 πριν  από την έλευση του τουρισμού.

Η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών  από  το Δεκέμβριο του 2007 έχει ξεκινήσει μια  δράση με επιμορφωτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τίτλο «Συζήτηση με τον καλλιτέχνη».

Οι συζητήσεις αυτές είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να συμπληρώνουν την εκάστοτε έκθεση δίνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία στο κοινό, μέσα από ένα διάλογο με τον καλλιτέχνη και την Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, να έρχεται σε επαφή με την εικαστική δημιουργία.

Η συζήτηση με τον Robert McCabe θα γίνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 7.00 μμ. στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4, Πλατεία Δεξαμενής, 106 75 Αθήνα – Τηλ.: 210 72 13 938)