Ενδιαφέρουν

H MIHAELA NOROC ΣΤΗΝ PHOTOMETRON!

Την τελευταία δεκαετία, η Ρουμάνα φωτογράφος έχει φωτογραφίσει γυναίκες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου! Θα φιλοξενηθεί την προσεχή Δευτέρα 12/12/22, στις 18.00, στα γραφεία της εταιρίας ( Λ. Αλεξανδρας 192α) όπου και μπορείτε να τη γνωρίσετε από κοντά!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το εξαιρετικό και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο της The Atlas of Beauty (Ο Άτλας της Ομορφιάς).

Η Mihaela Noroc είναι μια 37χρονη Ρουμάνα φωτογράφος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας ταξιδεύοντας σε διάφορες γωνιές του κόσμου, φωτογραφίζοντας γυναίκες και ακούγοντας τις ιστορίες τους. Το αποτέλεσμα είναι το ήδη καταξιωμένο διεθνώς καλλιτεχνικά παραπάνω έργο της.

Μέχρι σήμερα, η Mihaela έχει φωτογραφίσει γυναίκες σε πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα σε περίπου 100 χώρες. Από το Αφγανιστάν, τη Βόρεια Κορέα, τη Συρία ή το Ιράκ μέχρι τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κίνα ή τη Γερμανία, προσπάθησε να συγκεντρώσει όλη την ποικιλομορφία του κόσμου σε ένα μόνο έργο.

Η Mihaela έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Άτλας της Ομορφιάς της έχει παρουσιαστεί από ΜΜΕ όπως οι Wall Street Journal, Forbes, Oprah Winfrey, CNN, BBC, NPR. Το 2017 κυκλοφόρησε κι ένα επιτυχημένο βιβλίο, με εικόνες από το project, που εκδόθηκε σε τρεις διαφορετικές ηπείρους!

Aγγίζοντας με την απήχησή του ένα μεγάλο κοινό σε όλο τον κόσμο, το έργο της Mihaela αμφισβητεί τον ορισμό της ομορφιάς, ενθαρρύνοντας κάθε γυναίκα να είναι ο εαυτός της και να βρει το δικό της μονοπάτι. Σε έναν όλο και πιο ταραγμένο και διχασμένο κόσμο, το έργο της στέλνει ένα μήνυμα για την αγάπη, την ανεκτικότητα και την αποδοχή!