Ενδιαφέρουν Νέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου στην έρημο; Κοιτάξτε ξανά!

Ο ειδικός στη φωτογράφιση μινιατούρας Felix Hernandez τον οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει σε προηγούμενο άρθρο, ανέλαβε τη φωτογράφιση για μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια αυτοκινητοβιομηχανίας, και την έβγαλε εις πέρας  με το δικό …μικροσκοπικό τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, η Audi αντί να ξοδέψει ένα τεράστιο budget που χρειάζεται για μία φωτογράφιση αυτοκινήτου, αποφάσισε να προσλάβει τον Felix Hernandez για να δημιουργήσει τις ίδιες φωτογραφίες μέσα σε ένα studio!

Χρησιμοποιώντας λοιπόν διάφορα υλικά, ο Felix κατάφερε να δημιουργήσει ψεύτικα σκηνικά, πλην όμως τόσο αληθοφανή, που τίποτα δεν μαρτυρά το αντίθετο! Φωτογράφισε συγκεκριμένα μινιατούρες των αυτοκινήτων της εταιρίας, περίπου 43 φορές μικρότερα από το φυσικό τους μέγεθος!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, από τα backstage των παρακάτω εντυπωσιακών φωτογραφιών, και θα σας λυθούν όλες οι απορίες!

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

© Felix Hernandez

Δείτε κι άλλες δουλειές του δημιουργού σε Facebook, Behance και Instagram!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;