Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΙΝΕΖΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εγκαίνια: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, στις 19.30.

Η Ένωση Φωτογράφων Κίνας και η εταιρεία My Odyssey, μέλος του επιχειρηματικού ομίλου Hellas Group, παρουσιάζουν τη φωτογραφική έκθεση με τον παραπάνω τίτλο, στο Χώρο Τέχνης Ziller.

Το αθηναϊκό κοινό, θα έχει μία σπάνια ευκαιρία να συναντήσει τα πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα της σύγχρονης Κινέζας γυναίκας σ’ αυτή τη φωτογραφική έκθεση που περιλαμβάνει 38 έγχρωμα πορτρέτα, από φωτογράφους-μέλη της παλαιότερης και μεγαλύτερης εθνικής οργάνωσης επαγγελματιών φωτογράφων της Κίνας.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και φιλοξενείται στον πρώτο όροφο ενός αθηναϊκού κτιρίου του 19ου αιώνα, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου στεγάζονται επίσης τα γραφεία του Hellas Group στην Ελλάδα.

Στα σημερινά εγκαίνια θα παραστεί επίσημη κινεζική αποστολή, στην οποία θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Li Ge (Aντιπρόεδρος της Ένωσης Φωτογράφων της Κίνας & αρχισυντάκτης του τμήματος φωτογραφίας της εφημερίδας «People’s Daily»)  και η Jin Yongquan, αρχισυντάκτης του «Chinese Photography Magazine».

Η εταιρεία My Odyssey αποτελεί τμήμα του επιχειρηματικού ομίλου Hellas Group που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κίνα, με στόχο να διαδώσει, διαφυλάξει και ενθαρρύνει την ενσωμάτωση του ελληνικού πολιτισμού στην Κίνα με επιδίωξη την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών, μέσω της αμοιβαίας γνωριμίας και ανάδειξης της σπουδαίας πολιτιστικής κληρονομιάς τους.

  • Χώρος Τέχνης Ziller, Βασιλικής 1, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, ΑθήναΗμερομηνία
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, στις 19.30
  • Διάρκεια έκθεσης: 14 – 20 Ιανουαρίου 2017
  • Ωράριο: καθημερινά, 10 π.μ. – 5 μ.μ.
  • Είσοδος Ελεύθερη