Εκθέσεις φωτογραφίας

MOMENTS OF COLOR

Διάρκεια: από 11 έως 23 Μαρτίου 2022.

Με αφετηρία την προσεχή Παρασκευή, η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την παραπάνω ομαδική έκθεση φωτογραφίας με συμμετοχές φωτογράφων από όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες γεμάτες χρώμα θα πλημμυρίσουν την γκαλερί δίνοντας χρώμα σε μία χρονική στιγμή που γύρω μας επικρατεί το γκρίζο. Το χρώμα πάντα καταφέρνει να μας ανεβάζει τη διάθεση, πολύ περισσότερο μάλιστα τώρα που οι συνθήκες το επιβάλλουν περισσότερο από ότι στο παρελθόν.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν είναι γεμάτες χρώμα, κάθε μία στη δική της χρωματική παλέτα και διηγούνται διαφορετικές ιστορίες. Οι θεατές σίγουρα δε θα μείνουν αδιάφοροι από το θέαμα, αφού κανένας δε μπορεί να αγνοήσει τόσα έντονα χρώματα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο.

Η απήχηση που κάθε φωτογραφία έχει στα άτομα, δεν είναι πάντα ίδια, αφού μία σειρά από παράγοντες παίζουν ρόλο κάθε φορά, ιδιαίτερα μάλιστα όταν ένας τόσο δυναμικός παράγοντας όπως το χρώμα επικρατεί και επηρεάζει. Σίγουρα όμως υπάρχει μία έκρηξη συναισθημάτων η οποία είναι το αποτέλεσμα της χρωματικής έκρηξης.

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 11 Μαρτίου, 20:00
  • Διάρκεια: από 11 έως 23 Μαρτίου 2022
  • Ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 17:30 – 21:30 – Σάββατο: 12:30 – 14:30 – Κυριακή, Πέμπτη: κλειστά
  • Είσοδος Ελεύθερη

 – Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η είσοδος στη γκαλερί γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης και με τη χρήση μάσκας

Dan Cook

Garo Kalaydjian

Karen Ghostlaw

Michael Wasserman

Miranda Schmitz

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Sergio Capuzzimati