Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

MONOCHROME ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Η κυριαρχία ενός μόνο χρώματος μπορεί να προκαλέσει την προσοχή αλλά και το συναίσθημα του θεατή.

Η Blank Wall Gallery στην έκθεση “Monochrome” που θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο χώρο της, παρουσιάζει μονόχρωμες φωτογραφίες από 80 καλλιτέχνες που προέρχονται από 40 διαφορετικές χώρες.

Η μονόχρωμη φωτογραφία είναι, όπως φαίνεται, ένα κοινό σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο. Είναι κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον και των φωτογράφων των ίδιων αλλά και των θεατών. Η δημιουργία μίας νέας εικόνας από κάτι οικείο, καθημερινό, σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για το φωτογράφο, αλλά και ερέθισμα για τους θεατές. Η κυριαρχία ενός μόνο χρώματος μπορεί να δημιουργήσει εντελώς νέες εικόνες και να προκαλέσει την προσοχή αλλά και το συναίσθημα του θεατή, ο οποίος επικοινωνεί με το φωτογράφο μέσα από αυτές.

Οι φωτογράφοι προέρχονται από τις παρακάτω χώρες: Αιθιοπία, Αϊτή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Καναδά, Κούβα, Κροατία, Κύπρο, Λευκορωσία, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μεξικό, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ολανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ).

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 31 Μαρτίου, 20:00
  • Διάρκεια: Από 31 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2017
  • Είσοδος Ελεύθερη

Emanuele Amighetti – Iταλία

Meagan Dwyer – HΠΑ

Lorenzo Ferraro – Ιταλία

Γιάννης Γιαννάτος – Ελλάδα

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Polod (Γαλλία)