Εκθέσεις φωτογραφίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: “ΜΥ ΤUNISIA”

Εγκαίνια έκθεσης: αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν είναι το αποτέλεσμα ενός Workshop Φωτογραφίας στην Τυνησία που διοργανώθηκε από την Ομάδα. Το φωτογραφικό ταξίδι, ανάμεσα σε διάφορους προορισμούς, περιλάμβανε φωτογράφιση σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Άλκηστη Φίλιου, Άννα Κουραμπά, Άννα Λιάχνη, Άννα Πατρώνη, Αντώνης Παπαθεοδώρου, Βίκη Καλογιάννη, Βίκη Μπαλάσκα, Γιώργος Ασημακοπουλος, Γιώργος Γιαννακούλιας, Γιώργος Δημητριάδης, Δανάη Κωτσάκη, Δέσποινα Γιαζιτζή, Δέσποινα Ψυχή, Δήμητρα Θεοδωρίδου, Δημήτρης Νεστορής, Δημήτρης Σταματίου, Έυη Γιαννούκου, Ζωή Μπακιρτζίογλου, Κατερίνα Βασιλείου, Κατερίνα Βερροίου, Λία Αργυροπούλου, Λίλιαν Παπαντζίκου, Λυδία Κουρούβανη, Μαρία Μόνα Μοναστηριώτη, Μαρία Σκάγκου, Μαρία Τσαλαματά, Νάνσυ Γεωργίου, Νατάσα Κουρή, Νικόλαος-Μάριος Τριφύλλης, Ντέμη Ραυτοπούλου, Οδυσσέας Σαλάς, Παναγιώτης Καντζάβελος, Παύλος Ίσαρης, Στέλιος Χαραλαμπάκης, Τόλης Χατζηγνατίου, Χαρά Μπαλάσκα, Χρύσα Κούτσικου.

Το Workshop φωτογραφίας στην Τυνησία, ήταν μέσα στα πλαίσια ταξιδιών που οργανώνει η ομάδα, με προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 20:00
  • Διάρκεια: από 15 έως 20 Δεκεμβρίου 2023
  • Ωράριο: Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30-21:30 | Σάββατο: 12:30-14:30 | Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά
  • Είσοδος Ελεύθερη
 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.