Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΕΣ ACTION CAM ΑΠΟ ΤΗ ROLLEI

3 διαφορετικές προτάσεις, για να απαθανατίσετε στιγμές γεμάτες δράση!

Γνωρίστε τα μοντέλα Actioncam (AC) 300, 400, 420 που είναι ιδανικά για extreme αθλήματα και σπορ δράσης, συμπεριλαμβανομένων των καταδύσεων και της ποδηλασίας βουνού.

Rollei AC 300

Μία οικονομική action camera που διατίθεται μαζί με μία διάφανη προστατευτική θήκη, και καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 40m είναι κατάλληλη για όλες τις υποβρύχιες δραστηριότητες. Περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα στηριγμάτων και βάσεων που κάνουν την προσάρτησή της στο ποδήλατο μία πανεύκολη διαδικασία. Έχει ανάλυση video HD 720p/ 30fps μέσω του αισθητήρα εικόνας GC1004 CMOS, με μεταβλητή ανάλυση σταθερής εικόνας έως 5 megapixel. Με τον υπερευρυγώνιο φακό 140ο δεν θα χάσετε ποτέ καμία στιγμή δράσης. Επίσης, η οθόνη TFT LCD 1,5 ιντσών στο πίσω μέρος της, παρέχει υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία λιθίου 900 mAh της Actioncam 300 διαρκεί για έως και 120 λεπτά, παρέχοντας ακόμα περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Οι εικόνες αποθηκεύονται σε κάρτες microSD έως SDHC 32 GB. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η χρήση της μηχανής, το βάρος της δεν ξεπερνά τα  59g.

Rollei Actioncam 300

Rollei AC 400

Με δυνατότητα αναπαραγωγής 30fps, η Rollei Actioncam 400 εγγράφει ομαλά video που μπορείτε να βλέπετε και να κοινοποιείτε ξανά και ξανά. Διαθέτει ανάλυση 1080p που αποτυπώνει τις λεπτομέρειες κάθε κίνησης και είναι ιδανική για ανάρτηση στο Youtube. Μαζί με τη Rollei Actioncam 400 διατίθεται μία ποικιλία εξαρτημάτων για προσάρτηση της μηχανής στο κράνος, στο ποδήλατο καθώς και σε όποια επιφάνεια θέλετε, χάρη στην επίπεδη και την κυρτή αυτοκόλλητη βάση. Για αποτύπωση της υποβρύχιας δράσης, η μηχανή μπορεί να φιλοξενηθεί σε μία αδιάβροχη θήκη που την προστατεύει σε βάθος έως και  40m. Με αυτά τα αξεσουάρ, η Rollei Actioncan 400 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαθανατίσει στιγμές γεμάτες δράση από καταδύσεις στην θάλασσα έως το κατέβασμα μιας βουνοπλαγιάς με σκι. Για μεγαλύτερη ευκολία, η Rollei Actioncan 400 έχει ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi, που επιτρέπει το χειρισμό της μηχανής μέσω tablet ή smartphone. Επίσης, το ασύρματο τηλεχειριστήριο καρπού που παρέχεται, είναι ιδανικό για γρήγορη καταγραφή διαφορετικών λήψεων ή για την έναρξη της εγγραφής από απόσταση. Όπου κι αν βρίσκεστε, αποτυπώστε εντυπωσιακές σκηνές με τη Rollei Actioncam 400 και ξαναζήστε αυτές τις αναμνήσεις σε υψηλή ποιότητα.

Rollei Actioncam 400

Rollei AC 420

Η Rollei Actioncam 420 είναι ιδανική για όποιον θέλει να μοιράζεται με τους φίλους του τη δράση που αποτυπώνει σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως extreme sports, εκδρομές με μοτοσικλέτα ή τις εμπειρίες των καλοκαιρινών διακοπών. Αυτή η 4K action cam αποτυπώνει υπέροχες εικόνες με ζωντανές λεπτομέρειες, κάνοντάς τις να ξεχωρίζουν από άλλες που αναρτώνται στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ή σε διαδικτυακές πλατφόρμες video. Η ΑC 420 είναι το στοιχείο που χρειάζεται όποιος θέλει να βελτιώσει την τεχνική του σε μία ευρεία γκάμα υπαίθριων αθλημάτων αφού – για παράδειγμα – επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή του video ώστε να μπορεί να το δει ο προπονητής και ο αθλητής στη στιγμή και να αποφασίσουν ποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν στην τεχνική του αθλητή.

Rollei Actioncam 420

Η Rollei Actioncam 420 μπορεί να συνεργαστεί με όποιο σύστημα θέλετε.  Όπως και άλλες action cam της Rollei, είναι συμβατή με GoPro και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξοπλισμό Rollei κάθε είδους. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα βραχίονα επέκτασης για να παρέχει εικόνες από ψηλά κατά τη διάρκεια ορειβασίας ή απλά για να τραβήξετε selfies. Η μηχανή μπορεί να προσαρτηθεί σε διάφορες επιφάνειες, όπως το κράνος ή η σανίδα του surf, με τη χρήση βεντουζών. Η κατασκευή της μηχανής είναι εξαιρετικά ανθεκτική ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σε αντίξοες συνθήκες όπου κι αν βρίσκεστε.