Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ LEGRIA HF G40 ΚΑΙ LEGRIA HF R ΑΠΟ ΤΗΝ CANON

Πληθώρα δημιουργικών επιλογών υψηλής ποιότητας.

Η Canon ενδυναμώνει την γκάμα καταναλωτικών και ημιεπαγγελματικών βιντεοκαμερών με τέσσερα νέα μοντέλα στις σειρές LEGRIA HF G και LEGRIA HF R.

Η νέα LEGRIA HF G40 αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για σπουδαστές, και διαθέτει ισχυρό αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84, ήχο υψηλής ποιότητας, πλήρη χειροκίνητο έλεγχο και Wi-Fi, σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Στη σειρά LEGRIA HF R προστίθενται τρεις νέες βιντεοκάμερες – οι LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν αισθητήρα CMOS Full HD και προηγμένο ζουμ 57x, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να καταγράφει και να μοιράζεται με ευκολία τις ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές –από τα πρώτα βήματα ενός μωρού έως την ημέρα της αποφοίτησής του– σε εντυπωσιακή ποιότητα HD.

CANON LEGRIA HF G40

CANON LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40
Η LEGRIA HF G40 προσφέρει ξεχωριστές επιδόσεις εγγραφής, με προηγμένα χαρακτηριστικά λήψης· είναι ιδανική για σπουδαστές δημοσιογραφίας που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της δουλειάς τους ή για επαγγελματίες κινηματογραφιστές που αναζητούν μια δεύτερη κάμερα για λήψεις με τη μηχανή στο χέρι. Χάρη στον αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84 και στον επεξεργαστή DIGIC DV4, μπορείτε να τραβάτε καθαρά, ζωντανά βίντεο με αυτοπεποίθηση, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Με οπτικά που περιλαμβάνουν έναν ευρυγώνιο φακό ζουμ 20x με εστιακή απόσταση 26,8-576mm, η LEGRIA HF G40 είναι μια κάμερα κατάλληλη για ευρεία ποικιλία περιστάσεων λήψης, από τη βιντεοσκόπηση γάμων έως πανεπιστημιακές εργασίες. Το διάφραγμα 8 λεπίδων, με κυκλικό άνοιγμα προσφέρει επίσης βελτιωμένο «bokeh», διασφαλίζοντας ελκυστικό θόλωμα του φόντου σε λήψεις με ρηχό βάθος πεδίου.

CANON LEGRIA HF G40 (TOP)

CANON LEGRIA HF G40

Μέγιστος έλεγχος για δημιουργικότητα
Η LEGRIA HF G40 προσφέρει ευελιξία λήψης για πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών. Μπορείτε να καταγράφετε εντυπωσιακά βίντεο AVCHD 1080p, με υψηλό ρυθμό bit και μεταβλητό ρυθμό καρέ, καθώς και να γράφετε ταυτόχρονα σε μορφή AVCHD και MP4 σε δύο κάρτες SD. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε δραματικά εφέ με αργή και γρήγορη κίνηση, καθώς και με τη λειτουργία εγγραφής με βαθμιαία παρέλευση χρόνου. Η οθόνη αφής LCD προσφέρει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο του προσαρμόσιμου επιλογέα ελέγχου, του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου και της έκθεσης. Ο δακτύλιος για το ζουμ και την εστίαση στο εμπρός μέρος του φακού, καθώς και ο έλεγχος της ίριδας, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε σενάριο δημιουργικής λήψης.

CANON LEGRIA HF R76

CANON LEGRIA HF R76

Σειρά LEGRIA HF R
Οι LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78 είναι ιδανικές για να απαθανατίζετε τις αξέχαστες οικογενειακές στιγμές σε ποιότητα Full HD και επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να τραβάει διασκεδαστικά και δημιουργικά βίντεο. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν τον επεξεργαστή DIGIC DV4 της Canon με έναν αισθητήρα CMOS Full HD για επεξεργασία βίντεο με υψηλή ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να καταγράφετε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας με τη Δυναμική κατάσταση φροντίζει για τη σταθερότητα και την καθαρότητα της εικόνας, καθώς μειώνει αυτόματα την ορατή αστάθεια της κάμερας, ακόμη κι όταν περπατάτε.

CANON LEGRIA HF R78

CANON LEGRIA HF R78

Με το Αυτόματο βοηθητικό πλαίσιο ζουμ δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το θέμα σας από το πλάνο. Η κάμερα αναγνωρίζει ταχύτατα εάν το θέμα σας είναι ορατό στο κάδρο και, αν χαθεί, μειώνει αυτόματα το ζουμ της σκηνής ώστε να το εντοπίσετε και πάλι· κατόπιν επαναφέρει το ζουμ στην προηγούμενη ρύθμιση για τη δημιουργία μιας τέλεια καδραρισμένης λήψης. Είτε κινηματογραφείτε τοπία στις διακοπές σας είτε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε έναν γάμο, μπορείτε να χωρέσετε περισσότερα σε κάθε λήψη· η LEGRIA HF R78 διαθέτει έναν προσαρμογέα ευρυγώνιου, ο οποίος μπορεί να προσαρτηθεί άμεσα στην κάμερα για να μειώσει την εστιακή απόσταση στα 26,9mm, διευρύνοντας το συνολικό οπτικό πεδίο της βιντεοκάμερας.

Οικογενειακή δημιουργικότητα
Μια σειρά εύχρηστων δημιουργικών καταστάσεων λήψης επιτρέπουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας να απολαμβάνουν την καταγραφή των ξεχωριστών στιγμών που περνούν μαζί. Τα φίλτρα Κινηματογραφικής αίσθησης και η λειτουργία Διακόσμησης αφής σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το υλικό σας μετά τη λήψη με κινούμενα γραφικά, ενσωματωμένα πλαίσια ή φίλτρα χρωμάτων, όπως τα σέπια και παλιές ταινίες. Η κατάσταση εγγραφής Μωρού διευκολύνει την καταγραφή και διατήρηση των πολύτιμων οικογενειακών αναμνήσεων, αποθηκεύοντας αυτόματα τα βίντεο σε προσωπικά άλμπουμ και δίνοντας στους γονείς τη δυνατότητα να απαθανατίσουν με ευκολία την ανάπτυξη των παιδιών τους καθώς μεγαλώνουν.

CANON LEGRIA HF R706

CANON LEGRIA HF R706

Δυνατότητες σύνδεσης
Οι LEGRIA HF G40, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78 διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi, δίνοντάς σας δυνατότητες λήψης με έλεγχο απόσταση μέσω smartphone ή tablet, καθώς και να μοιράζεστε τις αγαπημένες στιγμές με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Ειδικά το μοντέλο LEGRIA HF R706 είναι συμβατό με κάρτες FlashAir, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει συνδεσιμότητα Wi-Fi.