Νέα μοντέλα

ΝΕΟΙ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ EPSON

Η σειρά με λύσεις για την εκπαίδευση περιλαμβάνει τέσσερα νέα μοντέλα.

Η Epson παρουσίασε μια νέα σειρά βιντεοπροβολέων που προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινή και ζωντανή εικόνα για χρήση στην εκπαίδευση και για επαγγελματική χρήση.

Παρέχουν τη δυνατότητα μεγάλου, κλιμακωτού μεγέθους οθόνης, εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης αλλά και αξιόπιστη, ισχυρή απόδοση. Αυτά τα πρωτοποριακά προϊόντα ρυθμίζονται γρήγορα και εύκολα, είναι ευέλικτα στην τοποθέτηση σε χώρους διαφορετικής διάστασης, καθώς και διαφορετικών συνθηκών φωτισμού. Συγχρόνως, προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων που ενισχύουν σημαντικά την αποτελεσματική διδασκαλία και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση αξέχαστων παρουσιάσεων.

Η σειρά με λύσεις για την εκπαίδευση περιλαμβάνει τέσσερις νέους βιντεοπροβολείς, τα μοντέλα EB-108 , EB-970 , EB-980W και EB-990U, η φωτεινότητα των οποίων κυμαίνεται από 3.700 έως 4.000 lumen και η ανάλυσή τους από XGA έως Full HD WUXGA. Χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής της λάμπας που φτάνει τις 12.000 ώρες, αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετηθούν σε οροφή, χωρίς να απαιτείται συχνή συντήρηση τους. Ακόμη, προσφέρουν φωτεινή και ευκρινή εικόνα, μεγέθους έως τις 300 ίντσες, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και κείμενα με μικρά γράμματα και οι λεπτομέρειες των εικόνων θα είναι απολύτως ευδιάκριτα από όλα τα σημεία της αίθουσας διδασκαλίας, επιτρέποντας άμεσα την συνεργατική και διαδραστική διδασκαλία.

Epson EB-990U

Η νέα σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Epson περιλαμβάνει τα μοντέλα EB-S39 , EB-X39 και EB-W39, που προσφέρουν ανάλυση εικόνας έως Full HD WUXGA, καθώς και δύο επιπλέον μοντέλα, τα EB-W42 και EB-U42 (φωτό στην κορυφή), με φωτεινότητα 3.600 lumen που διατίθενται, επίσης, με ενσωματωμένο Wi-Fi. Οι συγκεκριμένοι βιντεοπροβολείς έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε χώρους συσκέψεων, καθώς και την ευελιξία τοποθέτησης στην οροφή της αίθουσας ή πάνω σε γραφείο, ενώ μπορούν να μετακινούνται με μεγάλη ευκολία μεταξύ αιθουσών, εφόσον χρειαστεί, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες βιντροπροβολής μιας επιχείρησης.

Η κ. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Οι επιχειρήσεις και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν ένα κοινό στόχο: θέλουν οι λύσεις τεχνολογίας που χρησιμοποιούν να είναι αξιόπιστες και να έχουν διάρκεια στο χρόνο, χωρίς να απαιτούν συντήρηση ή ακριβά αναλώσιμα. Οι νέες σειρές βιντεοπροβολέων για την εκπαίδευση και τους επαγγελματικούς χώρους προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρων, δίχως κανέναν συμβιβασμό στη φωτεινότητα και την ευκρίνεια του αποτελέσματος. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα μοντέλα υποστηρίζουν εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης και επομένως ενσωματώνονται αρμονικά με τα οπτικοακουστικά συστήματα και τις ασύρματες συσκευές, που ήδη βρίσκονται στους χώρους».

Η πλήρης σειρά των νέων βιντεοπροβολέων για την εκπαίδευση και τους επαγγελματικούς χώρους διατίθεται στην αγορά από το Νοέμβριο του 2017.