Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΑΡΩΤΩΝ EPSON

Ταχύτητα, ευελιξία και ευκολία στη χρήση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν!

Η Epson εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα με νέα μοντέλα επαγγελματικών σαρωτών, που έχουν ως στόχο να προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια δεδομένων για κάθε επιχείρηση, ακόμα και μεγάλους οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δύο νέους έξυπνους σαρωτές με τροφοδότη φύλλων WorkForce μικρών διαστάσεων, DS-570W και DS-530, τους νέους φορητούς επαγγελματικούς DS-310 και DS-360W με τις υψηλότερες ταχύτητες σάρωσης στην αγορά και τέλος τους γρήγορους και ευέλικτους DS-1660W και DS-1630, με το μικρότερο εμβαδό στην κατηγορία τους, που ενδείκνυνται για την πραγματοποίηση σχεδόν κάθε εργασίας. Ταχύτητα, ευελιξία και ευκολία στη χρήση που βασίζεται τόσο στη σχεδίαση όσο και τις έξυπνες λειτουργίες είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία παρέχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών διαχείρισης μέσων, καλύπτοντας σχεδόν κάθε ανάγκη σάρωσης των επιχειρήσεων.

Epson WorkForce DS-530

Εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο ακεραιότητας δεδομένων, οι επαγγελματικοί σαρωτές WorkForce DS-570W και DS-530 με ισχυρή διαχείριση μέσων και πρωτοποριακές έξυπνες λειτουργίες προσαρμόζονται αποδοτικά και απλά στη ροή εργασιών ενός οργανισμού. Με δυνατότητα σάρωσης έως 35 σελίδων / 70 εικόνων το λεπτό, οι συσκευές αυτές προσφέρουν ευρεία γκάμα επιλογών διαχείρισης μέσων, που επιτρέπει τη γρήγορη αποτύπωση, την αποθήκευση σε ευρετήρια και την κοινή χρήση σημαντικών αρχείων για τις επιχειρήσεις. Κατάλληλοι για σάρωση επαγγελματικών καρτών και πλαστικών ταυτοτήτων έως και εγγράφων πολύ μεγάλου μήκους, οι σαρωτές αυτοί ενσωματώνουν τη λειτουργία DSC (δυναμική διόρθωση κλίσης) και την κομψή σχεδίαση τροφοδοσίας χαρτιού πολλαπλών ρολών. Παράλληλα, χάρη στον αισθητήρα υπερήχων, η ανίχνευση διπλής τροφοδοσίας βοηθά να αποφεύγονται οι εσφαλμένες τροφοδοσίες, ενώ η αυτόματη ανίχνευση μεγέθους εγγράφου κάνει εύκολη τη σάρωση διαφορετικών μεγεθών στην ίδια στοίβα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προαιρετικό κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή με δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0, ενώ ο DS-570W παρέχει τη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης.

Epson WorkForce DS-360W

Μια ακόμα καινοτομία στον τομέα της επαγγελματικής σάρωσης φέρνει η Epson με τους ταχύτερους φορητούς επαγγελματικούς σαρωτές στην αγορά, WorkForce DS-310 και DS-360W, χάρη στους οποίους η σάρωση γίνεται εύκολα όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης, αποδίδοντας 25 σελίδες/λεπτό1, διπλής και μονής όψης στα 300 dpi σε έγχρωμα και ασπρόμαυρα έγγραφα. Με έναν από τους ελαφρύτερους και μικρότερους σχεδιασμούς στην κατηγορία τους, τα συγκεκριμένα μοντέλα επιτρέπουν στους επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, να ψηφιοποιούν απλά και γρήγορα έγγραφα, εντός και εκτός γραφείου, ενώ η επιπλέον ενσωματωμένη μπαταρία και η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης του DS-360W επιτρέπουν τη σάρωση χωρίς καλώδια. Παράλληλα, η δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0 και ο τροφοδότης εγγράφων 20 σελίδων, βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους.

Epson WorkForce DS-1660W

Τη νέα σειρά επαγγελματικών σαρωτών της Epson συμπληρώνουν οι WorkForce DS-1660W και DS-1630, συνδυάζοντας την ευελιξία ενός επίπεδου σαρωτή με την άνεση ενός ταχύτατου αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 σελίδων για την πραγματοποίηση σχεδόν κάθε εργασίας, από τη σάρωση διαβατηρίων, βιβλιαρίων και ευαίσθητων εγγράφων, μέχρι στοίβων χαρτιού. Η δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0, που εξασφαλίζει ταχύτητα, ακόμα και σε ανάλυση 300 dpi, η λειτουργία εγγράφων μεγάλου μήκους, η σάρωση διπλής όψης και η αυτόματη ανίχνευση τύπου εικόνας αυξάνουν επίσης την αποδοτικότητα του γραφείου, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct στον DS-1660W προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά άτομα. Το γεγονός ότι οι συγεκριμένοι σαρωτές διαθέτουν το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία τους, καθιστά, επίσης, εύκολη την τοποθέτηση τους στο γραφείο.

Οι νέοι σαρωτές της Epson διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά και προσφέρονται στις ακόλουθες τιμές:

  • DS-570W: 793€, DS-530: 743€, DS-310: 309€, DS-360W: 408€, DS-1660W: 371€ και DS-1630: 334€