Ενδιαφέρουν

GOOGLE: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ!

Νέα δυνατότητα …αλλά για λίγους!

Η Google είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του πλανήτη μας! Εκατομμύρια κόσμος χρησιμοποιεί την μηχανή αναζήτησης που έχει χτίσει και η οποία της προσφέρει τεράστια ποσά εσόδων κάθε χρόνο. Ωστόσο η εταιρία κολοσσός, είχε κάνει μάταιες προσπάθειες να χτίσει το δικό της social media, με την αναγγελία του Google Plus πριν αρκετά χρόνια.

Μπορεί το Google+ να μην πέτυχε τόσο, όμως η Google φαίνεται πως δεν σταματάει εκεί. Πρόσφατα ανακοίνωσε μία νέα δυνατότητα δημοσιεύσεων απευθείας στην μηχανή αναζήτησης Google Search. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν να ίσχυε για όλους.

Η εταιρία φαίνεται πως δίνει την συγκεκριμένη ευκαιρία μόνο σε διάσημα πρόσωπα, όπως καλλιτέχνες, αθλητικές ομάδες κ.ά. Μόνο δηλαδή όσοι έχουν επικυρωμένο και επίσημο – ειδικό λογαριασμό από την Google, αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

Όπως και να έχει η εταιρία προσπαθεί να φέρει τους καλλιτέχνες και τα δημόσια πρόσωπα ένα βήμα πιο κοντά στους θαυμαστές τους, με έναν πολύ άμεσο τρόπο. Ίσως στο μέλλον η «υπηρεσία» αυτή αναπτυχθεί και δούμε κι άλλες παρόμοιες μορφές δημοσιεύσεων. Τι λέτε;

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;