Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΑ LG 4K HDR MONITORS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ CES 2017

Η διαθεσιμότητα του περιεχομένου HDR συνεχίζει να επεκτείνεται, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων.

H LG Electronics ανακοινώνει την παρουσίαση της νέας, συμβατής με HDR, UHD 4K οθόνης 32 ιντσών στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2017, στο Λας Βέγκας, τον επόμενο μήνα.

Η διαθεσιμότητα του περιεχομένου HDR συνεχίζει να επεκτείνεται, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων: από ταινίες μέχρι παιχνίδια. Η βελτιωμένη ποιότητα εικόνας που προσφέρει η τεχνολογία HDR είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ακόμα και σε έναν άπειρο χρήστη ενώ οι κατασκευαστές ήδη πιέζουν στο έπακρο τις δυνατότητες αυτής της πολλά υποσχόμενης τεχνολογίας. Με ποιότητα εικόνας επαγγελματικού επιπέδου και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, οι HDR συμβατές οθόνες απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες με δημιουργική απασχόληση, gamers και χρήστες που παίρνουν στα σοβαρά την ποιότητα της εικόνας.

Για να αντιμετωπίσει την πρόκληση που θέτει η γρήγορη διάδοση του περιεχομένου HDR, η 32 ιντσών LG UHD 4K οθόνη (μοντέλο 32UD99) με ανάλυση 3840×2160 pixels, υποστηρίζει το πρότυπο HDR10, το οποίο παρέχει ενισχυμένα επίπεδα φωτεινότητας και ευρεία γκάμα χρωμάτων. Η συμβατότητα με το πρότυπο HDR10 αυξάνει τη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργαστούν ταινίες και φωτογραφίες πολύ πιο άνετα.

Επιπλέον, η 32UD99 είναι εξοπλισμένη με πάνελ IPS και εμφανίζει πάνω από το 95% του χρωματικού χώρου DCI-P3, καθιστώντας την ιδανική για τους δημιουργούς περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης οι οποίοι θα εκτιμήσουν χαρακτηριστικά, όπως το True Color Pro για την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Με την πρόσφατη εισαγωγή της νέας γενιάς HDR κονσολών για gaming, η οθόνη 32UD99 είναι καλά εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των παικτών παγκοσμίως καθώς το HDR gaming γίνεται το νέο πρότυπο στην οικιακή ψυχαγωγία.

Η θύρα USB Type-C ελαχιστοποιεί τον αριθμό των αντιαισθητικών καλωδίων, ενώ η λεπτή και καλαίσθητη ArcLine βάση ολοκληρώνει την εκλεπτυσμένη εικόνα της. Απαιτώντας μόνο ένα καλώδιο για να πραγματοποιηθεί streaming εικόνων σε μια οθόνη 4K, συνδέοντάς την σε ένα φορητό υπολογιστή μπορεί να εκτελέσει τη μεταφορά δεδομένων ταυτόχρονα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την ακαταστασία από καλώδια. Τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης διαθέτουν την τεχνολογία Rich Bass της LG, για μία ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία.

Στην CES 2017, η LG θα παρουσιάσει επίσης την 34-ιντσών 21:9 UltraWide Mobile+ οθόνη (μοντέλο 34UM79M). Η 34UM79M είναι η πρώτη Chromecast-enabled Multimedia οθόνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες την απρόσκοπτη ροή από τις αγαπημένες τους ταινίες, τη μουσική, τα παιχνίδια και πολλά άλλα από κινητές συσκευές απευθείας στην οθόνη. Επίσης, η UltraWide οθόνη της LG επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να εκτελούν ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες μεταξύ του υπολογιστή και της φορητής συσκευής, χρησιμοποιώντας μια μόνο οθόνη. Ομοίως, η λειτουργία Dual Controller Plus τους επιτρέπει να ελέγχουν τόσο το PC και το smartphone ή το tablet μέσω ενός ενιαίου πληκτρολoγίου και του mouse. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή LG Mobile+ Monitor επιτρέπει τον έλεγχο πολλών από τις ρυθμίσεις της οθόνης, όπως η είσοδος, η ένταση του ήχου, η αναλογία διαστάσεων, το PBP/PIP, κλπ με άνεση από απόσταση.

Επίσης, στο Λας Βέγκας μαζί με τις οθόνες LG UltraFine 5K και 4K LG και 4K οθόνες θα είναι διαθέσιμo και το 34-ιντσών LG 21:9 UltraWide gaming monitor (το μοντέλο 34UC99), που είναι εξοπλισμένo με την τεχνολογία AMD FreeSync, 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer και άλλα χαρακτηριστικά για απόλυτη εμπειρία PC gaming.