Νέα μοντέλα

ΝΕΑ LG MONITORS

Υπόσχονται μοναδική εμπειρία θέασης, με ισχυρή τεχνολογία Nano IPS και συνδεσιμότητα Thunderbolt 3.

Στη φετινή CES στο Λας Βέγκας, η LG  παρουσιάζει τα αναβαθμισμένα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς monitors που διαθέτουν τεχνολογία Nano IPS και επιδιώκει να θέσει νέα δεδομένα στη δυνατότητα αναπαραγωγής χρωμάτων.

Ως απάντηση στις ανάγκες των πελατών της, η LG πρόσθεσε υποστήριξη για HDR600 με ακόμη μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κορυφαίας φωτεινότητας και νέες επιλογές συνδεσιμότητας που έχουν πλήρη συμβατότητα με Thunderbolt 3.

Η νέα οθόνη 32-ιντσών UHD 4K της LG (μοντέλο 32UK950) είναι η πρώτη που προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία Nano IPS της LG. Η τεχνολογία Nano IPS περιλαμβάνει την εφαρμογή σωματιδίων μεγέθους νανομέτρου στα LED της οθόνης για την απορρόφηση των πλεονασματικών μηκών κύματος φωτός. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρία, βελτιώνει σημαντικά την ένταση και την καθαρότητα των χρωμάτων στην οθόνη για πιο ακριβή και ζωντανή εμπειρία προβολής. Αυτή η οθόνη LG μπορεί να εμφανίσει 98 τοις εκατό της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και μπορεί να συγκριθεί με τις οθόνες που χρησιμοποιούνται για να τελειοποιήσουν τις blockbusters ταινίες στο Hollywood. Ιδανική για τους καταναλωτές που αναζητούν ποιοτική αναπαραγωγή χρώματος με την υποστήριξη του προτύπου HDR 600 LG 32UK950, οι χρήστες θα ζήσουν την εμπειρία του υψηλού δυναμικού εύρους κορυφαίας φωτεινότητας 600 (cd/m²).

Το μοντέλο LG 32UK950 διαθέτει την πρώτη βάση Thunderbolt 3 για να υποστηρίξει το 4K daisy chaining, επιτρέποντας την εγκατάσταση διπλών οθονών 4K. Αυτή η LG οθόνη μπορεί να συνδεθεί με φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν Thunderbolt 3 όπως το Macbook Pro μέσω ενός καλωδίου– ενώ δεν απαιτείται αντάπτορας ή ασύρματα καλώδια USB. Το ένα καλώδιο Thunderbolt 3 της οθόνης μεταδίδει περιεχόμενο 4K και ήχο, παρέχοντας ταυτόχρονα αρκετή ενέργεια για την τροφοδοσία ενός φορητού υπολογιστή 60W, απλοποιώντας έτσι κάθε χώρο εργασίας. Με την υπογραφή του Edge-ArcLine Stand και το σχεδιασμό 4-Side Edge Borderless, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίσει κάποιος αυτή την LG οθόνη!

LG 32UK950

H 34-ιντσών LG UltraWide οθόνη (μοντέλο 34WK95U – φωτό στην κορυφή της σελίδας) αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια της φετινής CES, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων υψηλής ακρίβειας και γωνία θέασης στην …εξωπραγματική ανάλυση των 5Κ (5120 x 2160 pixels). Η πρώτη 21:9 5Κ UltraWide οθόνη της LG διαθέτει χαρακτηριστικά και χρώματα που φιλοδοξούν να αφήσουν τους χρήστες …άφωνους. Η  εμπειρία προβολής σε ανάλυση 5Κ προσανατολίζεται κυρίως σε χρήστες που εκτελούν ταυτόχρονα πολλαπλές απαιτητικές εργασίες όπως επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών ή ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών.

Το μοντέλο 34WK95U υποστηρίζει Nano IPS τεχνολογία, υψηλές δυνατότητες αναπαραγωγής χρωμάτων και HDR600. Επιπλέον, το μοντέλο 34WK95U διαθέτει θύρα Thunderbolt 3, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση εικόνων σε ανάλυση 5Κ στα 60Hz με ένα μόνο καλώδιο. Η θύρα Thunderbolt 3 είναι ιδανική για φορητούς υπολογιστές μεγάλης ισχύος και που επιθυμούν γρήγορη μεταφορά αρχείων βίντεο, ήχου και δεδομένων χωρίς την επιπλέον ανάγκη για ένα καλώδιο ρεύματος. Με κομψό  σχεδιασμό, η LG οθόνη τραβάει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή, χάρη στον χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό της οθόνης και την λεπτή ArchLine βάση πάνω στην οποία στηρίζεται.

Άλλη μία λύση από την LG που θα τραβήξει τα βλέμματα θα είναι  η πιο πρόσφατη QHD gaming οθόνη της LG (μοντέλο 34GK950G), η οποία προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία Nano IPS και G-Sync υψηλής ταχύτητας.