Νέα μοντέλα

Η NIKON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΦΑΚΩΝ NIKKOR Z

Διαβάστε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες!

Η Nikon ανακοινώνει την ανάπτυξη δύο νέων φακών NIKKOR Z: του NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, ενός γρήγορου μεσαίου τηλεφακού σταθερής εστιακής απόστασης και του NIKKOR Z 26mm f/2.8, ενός λεπτού, ευρυγώνιου φακού σταθερής εστιακής απόστασης. Και οι δυο φακοί είναι συμβατοί με το σύστημα μοντούρας Z.

Μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης σειράς φακών S-Line NIKKOR Z, ο NIKKOR Z 85mm f/1.2 S υπόσχεται ανώτερη απόδοση καθώς και μεγάλο και όμορφο bokeh. Διευρύνοντας τις δυνατότητες της φωτογραφίας πορτραίτων, ο φακός είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για φωτογράφους γάμου και μόδας.

Ο NIKKOR Z 26mm f/2.8, ο δεύτερος φακός υψηλής απόδοσης που ανακοινώθηκε, έχει ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα, κατάλληλο για ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να έχουν τις φωτογραφικές τους μηχανές μαζί τους κατά τις μετακινήσεις τους. Αυτός ο φακός σταθερής εστιακής απόστασης είναι ένας πρόσφορος σύντροφος στις φωτογραφίσεις, καθώς υππόσχεται ότι οι φωτογράφοι δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να αποτυπώνουν όμορφες εικόνες.

 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.