Νέα Νέα μοντέλα

NEΕΣ NΙΚΟΝ CΟΟLPIX

Νέες compact για το 2015 από την Nikon.

Η Nikon ενίσχυσε τη ή σειρά compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με τρία νέα μοντέλα: την COOLPIX S3700 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC για εύκολη κοινοποίηση φωτογραφιών και video, την S2900 με ανάλυση 20 megapixel και λεπτό σώμα, που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού, και την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή COOLPIX L31, με ανάλυση 16 megapixel που υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με την S3700 η δράση αποτυπώνεται εξ ολοκλήρου και πανεύκολα σε εικόνες και video HD με το οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σάς επιτρέπει να συνεχίζετε τη λήψη τις πιο καίριες στιγμές και η Ιδιαίτερη επεξεργασία εγγυάται ότι οι selfie και τα ομαδικά πορτραίτα θα είναι πάντα όμορφα!

Nikon Coolpix S3700

Η S3700 είναι διαθέσιμη σε 5 διαφορετικά χρώματα.

Η S2900 καθιστά τη λήψη με στυλ μια καθημερινή δραστηριότητα – χωρά εύκολα στην τσέπη ή στην τσάντα και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Όλα αυτά ενισχύονται επίσης και από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Τραβήξτε εξαιρετικές κοντινές λήψεις πιο εύκολα με το οπτικό zoom 5x που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x και εξασφαλίστε πεντακάθαρες εικόνες, με το άγγιγμα ενός κουμπιού και με τη βοήθεια της Αυτόματης επιλογής σκηνής που σας ενημερώνει σχετικά με τις σωστές ρυθμίσεις. Με το video HD οι στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας αλλά και όλες οι εντυπωσιακές σκηνές αποτυπώνονται εύκολα με την Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης.

Nikon Coolpix S2900

4 διαφορετικά χρώματα για την Coolpix S2900…

Η L31 είναι εύχρηστη, αξιόπιστη και διατίθεται σε προσιτή τιμή. Το οπτικό zoom 5x είναι ιδανικό για λήψη όμορφων πορτραίτων και η εγγραφή video HD με ένα άγγιγμα κάνει εύκολη την αλλαγή από τη λειτουργία φωτογραφίας στη λειτουργία video. Τα ειδικά εφέ που είναι ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή προσφέρουν έμπνευση για μια δημιουργική προσέγγιση και είναι εύκολο να συνεχίζετε τη λήψη στα ταξίδια σας με τις μπαταρίες AA τις οποίες μπορείτε να βρείτε παντού.

Nikon Coolpix L31

…αλλά και για την Coolpix L-31.