Νέα Νέα μοντέλα

SAMYANG 100MM F2.8 ED UMC MACRO

Mε συμβατότητα για Canon, Nikon, Pentax, Fujifilm, Samsung, Sony.

Νέα πρόταση για τους λάτρεις της macro φωτογραφίας από την γνωστή εταιρία φακών, με συμβατότητα με όλες τις δημοφιλείς σειρές όπως Canon EOS και Μ, Nikon AE, Pentax K, Fujifilm X, Samsung NX, Sony α και Sony E.

Ο νέος φακός  έχει επιστρώσεις HR (High Retractive) και ED (Extra Low Dispersion) για ελαχιστοποίηση διαθλάσεων και UMC (Ultra Multi Coating) για την αποφυγή διπλών ειδώλων. Είναι κατασκευασμένος από 15 στοιχεία, σε 12 ομάδες, και το διάφραγμά του είναι κυκλικό με 9 λεπίδες.

SAMYANG 100MM F2.8 ED UMC MACRO

Το μέγιστο διάφραγμά του είναι F2.8, δίνοντας στον χρήστη μεγάλες δυνατότητες τόσο σε περιβάλλοντα με αδύναμο φωτισμό όσο και σε πειράματα με το φαινόμενο bokeh ή όπου το αποεστιασμένο φόντο μπορεί να χρησιμεύσει αισθητικά ή πρακτικά. Το ελάχιστο διάφραγμά του είναι F32, διευκολύνοντας λήψεις που απαιτούν το μεγαλύτερο δυνατό βάθος πεδίου. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 30 εκατοστά και η διάμετρος φίλτρου 67mm. Το βάρος του φακού διαφέρει ανάλογα με την άρμοση ανά εταιρία και σειρά αλλά δεν ξεπερνά τα 770gr.

SAMYANG 100MM F2.8 ED UMC MACRO