Νέα Νέα μοντέλα

4 ΝΕΟΙ ΦΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SIGMA

Η γκάμα της εταιρίας διευρύνεται δυναμικά!

Η Sigma παρουσίασε 4 νέους φακούς στην έκθεση CP+ στο Τόκυο.

Ας τους δούμε αναλυτικά:

Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art

Είναι ο πρώτος υπερευρυγώνιος φακός παγκόσμια με διάφραγμα f/1.8.  Διαθέτει επίσης το ίδιο ασφαιρικό στοιχείο, που είναι χαρακτηριστικό για το μεγάλο του μέγεθος,  με τον 12-24mm f/4. Η ευκρίνεια του νέου φακού είναι κορυφαία σε όλο το καρέ, ενώ επίσης διαθέτει το μεγαλύτερο κρύσταλλο από οποιονδήποτε άλλο φακό, με διάμετρο 80mm. Tρία στοιχεία έχουν κατασκευαστεί από FLD (“F” Low Dispersion), υλικό που έχει αντίστοιχες ιδιότητες με το calcium fluorite. Τέσσερα στοιχεία είναι SLD (Special Low Dispersion) για την ελαχιστοποίηση των χρωματικών εκτροπών. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 26.9cm, κάτι που κάνει δυνατή τη λήψη πολύ κοντινών πλάνων. Το σύστημα εστίασης είναι νέο και προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική εστίαση. Ο φακός διατίθενται με μοντούρα για Canon, Nikon, Sigma, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και ο μετατροπέας Sigma MC-11 κατάλληλος για μοντούρα Sony E. Η έκδοση για Nikon διαθέτει ένα εντελώς νέο ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα. Το λογισμικό του φακού μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια του Sigma USB Dock, που πωλείται χωριστά. Τιμή και έναρξη διάθεσης του φακού θα ανακοινωθούν αργότερα.

Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art

Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art

Διαθέτει κορυφαία ευκρίνεια σε όλο το καρέ και χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος μεσαίος τηλεφακός της εταιρίας. Είναι ιδανικός για λήψεις σε συναυλίες, σπορ, σεμινάρια ή περιπτώσεις όπου ο περιβαλλοντικός φωτισμός είναι χαμηλός. Το ανοικτό διάφραγμα  f/1.8  δίνει ανεστίαστο φόντο, κάτι που βοηθάει στην απομόνωση και προβολή του κυρίως θέματος. Το νέο μοτέρ εστίασης με υπερήχους προσφέρει πολύ γρήγορη εστίαση, ενώ ο αισθητήρας επιτάχυνσης που υπάρχει ανιχνεύει την θέση των στοιχείων του φακού και συμβάλει στην γρήγορη απόκριση του συστήματος. Υπάρχει επίσης επιλογέας αποστάσεων εστίασης με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε την απόκριση του φακού για διάφορες περιπτώσεις λήψεων. Ο φακός διατίθενται με μοντούρα για Canon, Nikon, Sigma, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και ο μετατροπέας Sigma MC-11, κατάλληλος για μοντούρα Sony E. Η έκδοση για Nikon διαθέτει ένα εντελώς νέο ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα. Το λογισμικό του φακού μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια του Sigma USB Dock, που πωλείται χωριστά. Τιμή και έναρξη διάθεσης του φακού θα ανακοινωθούν αργότερα.

Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art

Sigma 24-70mm f/2.8 DG HSM OS Art

Διαθέτει ένα εντελώς νέο σύστημα σταθεροποίησης εικόνων, καθώς και πολύ γρήγορο σύστημα εστίασης. Διαθέτει δε την κορυφαία τεχνολογία της εταιρίας που είναι χαρακτηριστικό της σειράς Art της Sigma. Είναι εφοδιασμένος με 3 στοιχεία SLD (Special Low Dispesrion) καθώς και 4 ασφαιρικά στοιχεία για ελαχιστοποίηση των χρωματικών εκτροπών. Τα ασφαιρικά στοιχεία της Sigma κατασκευάζονται με επεξεργασία λείανσης υψηλής ακρίβειας, με αποτέλεσμα να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας αλλά και κορυφαίο bokeh. To σώμα του φακού διαθέτει νέα κατασκευή για μέγιστη αντοχή σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. Ο φακός διατίθενται με μοντούρα για Canon, Nikon, Sigma, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και ο μετατροπέας Sigma MC-11, κατάλληλος για μοντούρα Sony E. Η έκδοση για Nikon διαθέτει ένα εντελώς νέο ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα. Το λογισμικό του φακού μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια του Sigma USB Dock, που πωλείται χωριστά.  Τιμή και έναρξη διάθεσης του φακού θα ανακοινωθούν αργότερα.

Sigma 24-70mm f/2.8 DG HSM OS Art

Sigma 100-400mm f/5.6-6.3 DG HSM OS Contemporary

Προσφέρει κορυφαίο συνδυασμό απόδοσης και ευχρηστίας, χάρη στην υψηλή ποιότητα εικόνας που δίνει, στις μικρές διαστάσεις και βάρος, αλλά και στην στεγανότητα που προσφέρει ενάντια σε σκόνη και υγρασία. Είναι εφοδιασμένος με νέα συστήματα σταθεροποίησης εικόνων, που κάνουν εύκολες τις λήψεις με αργή ταχύτητα, αλλά και εστίασης. Διαθέτει επίσης τη μοναδική λειτουργία macro της Sigma, για κοντινές λήψεις, με λόγο μεγέθυνσης 1:3.8, καθώς και δυνατότητα ζουμαρίσματος μετακινώντας το δακτυλίδι zoom μπρος-πίσω, για ευκολία χρήσης. Ο φακός διατίθεται με μοντούρα για Canon, Nikon, Sigma, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και ο μετατροπέας Sigma MC-11, κατάλληλος για μοντούρα Sony E. Η έκδοση για Nikon διαθέτει ένα εντελώς νέο ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα. Το λογισμικό του φακού μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια του Sigma USB Dock, που πωλείται χωριστά. Τιμή και έναρξη διάθεσης του φακού θα ανακοινωθούν αργότερα.

Sigma 100-400mm f/5.6-6.3 DG HSM OS Contemporary