Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΕΣ SONY ACTION CAM

4K FDR-X1000VR και Full HD HDR-AS200VR.

Aνακοινώθηκαν η 4K FDR-X1000VR και η Full HD HDR-AS200VR.

Για πρώτη φορά σε μια Action Cam, η FDR-X1000VR συλλαμβάνει πλάνα σε υψηλό bitrate σε 4K στα 30p 100/60Mbps με το φορμά XAVC S, το οποίο αναπτύχθηκε για καταναλωτική χρήση, βάσει του φορμά XAVC 4K/HD, που προορίζεται για επαγγελματική χρήση. Σας φέρνει, έτσι, πιο κοντά στην πραγματική ποιότητα broadcast και μπορείτε να συλλάβετε, με ευκρίνεια, περίπλοκες κινήσεις όπως το πιτσίλισμα του νερού ή μεγάλα πλήθη με εκπληκτική ανάλυση.

Sony Action Cam FDR-X1000V και HDR-AS200V

Oι νέες Action Cam της Sony: FDR-X1000VR (αριστερά) και HDR-AS200VR.

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν ένα τεράστιο πεδίο προβολής 170° με ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar, που προσφέρει μια πανοραμική θέαση της δράσης, η οποία εξελίσσεται μπροστά σας. Το πρόσφατα βελτιωμένο προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, διασφαλίζει καθαρές και σταθερές λήψεις – ακόμα και όταν κινήστε γρήγορα όταν κάνετε πεζοπορία ή ποδήλατο. Είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματικό, απ’ ό,τι τα προηγούμενα συστήματα, στην αντιμετώπιση των εφέ που προκαλούνται από τους έντονους κραδασμούς, και είναι ιδανικό για εναέριες λήψεις, με την Action Cam τοποθετημένη πάνω σε ένα drone.

 Χάρη στην ολοκαίνουργια λειτουργία Loop Recording στην FDR-X1000VR και την HDR-AS200VR, είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσετε ποτέ κανένα απρόοπτο. Όπως και σε πολλές βιντεοκάμερες με επαγγελματικά χαρακτηριστικά, έτσι και η Action Cam εγγράφει συνεχώς βίντεο στο buffer της κάρτας μνήμης της. Πατήστε το κουμπί εγγραφής όταν συμβαίνει κάτι που δεν περιμένατε, όπως ένα τεράστιο κύμα, και η βιντεοκάμερα θα ξεκινήσει την εγγραφή από την αρχή της σκηνής. Το υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό μικρόφωνο, που υπάρχει και στις δυο βιντεοκάμερες, διαθέτει πλέον την καινούργια τεχνολογία Μείωσης Θορύβου από τον άνεμο (Wind Noise Reduction). Θα διακρίνετε τη διαφορά με καθαρότερο ήχο, όσο θα κατεβαίνετε την πλαγιά με το snowboard ή το ποδήλατό σας.

Η νέα λειτουργία Highlight Movie Maker, που βρίσκεται μέσα στη βιντεοκάμερα, ψάχνει τις καλύτερες σκηνές σας και τις συγκεντρώνει σε ένα πακέτο. Είναι γρήγορο, είναι αυτόματο και χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να ανεβάσετε τα ρετουσαρισμένα αρχεία σας (MP4) και να τα μοιραστείτε σε site κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή YouTube από το smartphone σας. Με τη δωρεάν εφαρμογή Action Cam Movie Creator, μπορείτε να προσθέσετε  δεδομένα GPS για να βλέπετε την ακριβή διαδρομή σας, ενώ με τη λειτουργία Video Merge μπορείτε να συγκεντρώσετε τα καλύτερα κομμάτια από τα βίντεό σας. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε την αγαπημένη σας μουσική στο επεξεργασμένο βίντεο για να βάλετε μια προσωπική πινελιά στις ταινίες σας. Η νέα εφαρμογή για smartphone με λειτουργικό Android και iOS, Action Cam App , κάνει την επεξεργασία των βίντεο παιχνιδάκι.