Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΕΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ SONY HANDYCAM

Η 4Κ FDR-AXP33 και οι Full HD HDR-PJ620, PJ410 και CX405.

Όπως και όλες οι φετινές 4Κ βιντεοκάμερες από τη Sony, η FDR-AXP33 εγγράφει σε φορμά XAVC S για φωτεινά πλάνα σε 4K, που μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε. Η εξαιρετική τεχνογνωσία της Sony στα συστήματα κινηματογράφησης  είναι εμφανής στην AXP33, η οποία διαθέτει «επαγγελματικές» πινελιές: λ.χ. ένα χειροκίνητο δακτύλιο και ένα κουμπί για να συνδέσετε λειτουργίες, όπως το ζουμ, την εστίαση και την έκθεση. Η AXP33 διαθέτει, επίσης, Multi Interface Shoe Adapter, συμβατό με ISO, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν πολλά add-ons, και το οποίο διευρύνει τις δημιουργικές δυνατότητες των κινηματογραφιστών.

Sony Handycam FDR-AXP33

Sony Handycam FDR-AXP33

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να αποτυπώνετε και να μοιράζεστε αναμνήσεις

Η Full HD σειρά βιντεοκαμερών της Sony έχει, και αυτή, πολλές συναρπαστικές βελτιώσεις, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο μέγιστο. Τα τρία νέα μοντέλα, η HDR-PJ620, η PJ410 και η CX405, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εγγραφής, σε υψηλή ανάλυση, και τεχνολογίες σταθεροποίησης εικόνας για κάθε χρήστη.

Sony Handycam HDR-PJ620

Sony Handycam HDR-PJ620

Με τη λειτουργία Highlight Movie Maker, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα Handycam, μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε όμορφες σύντομες ταινίες, εμπλουτισμένες με εφέ μετάβασης και μουσική στο background, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε γνώσεις μοντάζ. Η Handycam επιλέγει και ενώνει τις καλύτερες λήψεις σας, όπως χαμόγελα ή πλάνα όπου έχετε προσθέσει άτομα με ετικέτα, για να τα μοιραστείτε με τους φίλους και τους δικούς σας στο YouTube ή το Facebook. Επιπλέον, αφού τα δεδομένα αποθηκεύονται σε φορμά MP4, είναι εύκολο να μοιράζεστε τις ταινίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Sony Handycam HDR-PJ410

H Sony Handycam HDR-PJ410 με τον βιντεοπροβολέα της ενεργό.

Χάρη στον ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα που διαθέτουν τα μοντέλα Handycam, όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο απολαμβάνουν μονταρισμένες τις καλύτερες στιγμές από τις ταινίες σας – συγκεκριμένα η FDR-AXP33 διαθέτει βιντεοπροβολέα με ισχυρή φωτεινότητα 50 lumen.

Η τεχνολογία Multi Camera Control, που υπάρχει στα περισσότερα νέα μοντέλα, προσφέρει συναρπαστικές νέες δημιουργικές επιλογές και σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε, ταυτόχρονα, συμβατές βιντεοκάμερες, ορίζοντας βασικές λειτουργίες όπως την έναρξη και διακοπή της εγγραφής, το ζουμ, την απελευθέρωση του κλείστρου για λήψη φωτογραφιών και άλλες standard ρυθμίσεις. Όταν χρησιμοποιείτε ActionCam ή φωτογραφικές μηχανές – φακούς, μπορείτε να χειρίζεστε μέχρι 5 βιντεοκάμερες ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιώντας το προαιρετικό αξεσουάρ στήριξης VCT-CSM Camera Shoe Mount, μπορείτε να προσθέσετε και μια δεύτερη βιντεοκάμερα πάνω από την Handycam.

Sony Camera Shoe Mount

Mε το Camera Shoe Mount, μπορείτε να προσθέσετε μια ActionCam πάνω από μια Handycam!

Τοποθετήστε την δεύτερη κάμερα για να καταγράψετε την ίδια σκηνή με ευρυγώνιο φακό και τηλεφακό, όσο εσείς θα μετακινήστε ελεύθερα. Συνδυάστε εύκολα το υλικό από κάθε κάμερα, με την εφαρμογή PlayMemories Home για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό μοντάζ που θα δείχνει ταυτόχρονα κάθε οπτική γωνία.