Νέα Νέα μοντέλα

Η SONY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΥΣ E-MOUNT FULL-FRAME ΦΑΚΟΥΣ

H σειρά φακών E-mount full-frame καλύπτει πλέον από την ευρείας κλίμακας εστίαση 12 χιλιοστών έως και τον υπερ-τηλεφακό 800 χιλιοστών (με τηλεμετατροπέα).

Ο νέος 16-35mm F2.8 GM ολοκληρώνει την Emount F2.8 G Master «τριάδα», ενώ ο 12-24mm F4 G καλύπτει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος γωνίας, μεταξύ όλων των fullframe Emount φακών.

Οι νέοι φακοί περιλαμβάνουν τον ευρυγώνιας εστίασης φακό με ζουμ, FE 16-35mm F2.8 GM, με μεγάλη ευκρίνεια (μοντέλο SEL1635GM) και τον υπερ-ευρυγώνιας εστίασης φακό FE 12-24mm F4 G (μοντέλο SEL1224G). Ο φακός SEL1635GM διαθέτει την υψηλή ευκρίνεια και το όμορφο bokeh της σειράς G Master που αποτελεί ναυαρχίδα της Sony, σε μια ευρεία εστιακή απόσταση 16-35mm για τοπία, αστικές εικόνες, πορτραίτα και πολλά άλλα, ενώ ο νέος SEL1224G είναι ο E-mount full-frame φακός της Sony με το μεγαλύτερο εύρος μέχρι σήμερα, και προσφέρει μια δυναμική νέα προοπτική για όλους τους Sony E-mount χρήστες.

Sony FE 16-35mm F2.8 GM

Προστίθεται στους FE 24-70mm F2.8 GM και FE 70-200mm F2.8 GM OSS, για να συμπληρώσει τη σύνθεση της σειράς φακών με ζουμ F2.8 και με μεγάλο διάφραγμα. Εξοπλισμένος με μια πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών για φακούς από την Sony, είναι το πρώτο ευρυγώνιο μοντέλο της σειράς G Master, καθιστώντας το ιδανικό για μια μεγάλη ποικιλία λήψης – τοπία, αρχιτεκτονική, κοντινά πορτραίτα, σπορ, δράση και πολλά άλλα. Είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύς και συμπαγής, μεγιστοποιώντας την δυνατότητα φορητότητας και χρηστικότητας. Ο νέος φακός υπόσχεται εξαιρετική ευκρίνεια από άκρη σε άκρη, με οπτικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει πέντε ασφαιρικά στοιχεία, δύο από τα οποία είναι τα πρωτότυπα XA (ακραία ασφαιρικά/ extreme aspherical) στοιχεία της Sony, που μειώνουν την εκτροπή και παρέχουν την απόλυτη ανάλυση σε όλο το εύρος της μεγέθυνσης και το εύρος του διαφράγματος.

Sony FE 12-24mm F4 G

Υπόσχεται εξαιρετικής ποιότητας εικόνες, με ένα συμπαγές, ελαφρύ σχέδιο, περίπου στα 566 γραμμάρια. Ο full-frame E-mount φακός της Sony, προσφέρει μια δυναμική προοπτική σε λήψεις τοπίων, αρχιτεκτονικής και εσωτερικών χώρων και είναι κατάλληλος τόσο για φωτογραφίες όσο και για βιντεοσκόπηση. Ο φακός διαθέτει ένα πρωτοποριακό οπτικό σχεδιασμό, με τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, που εξασφαλίζουν εξαιρετική ευκρίνεια και ανάλυση από άκρη σε άκρη.

Επιπλέον περιλαμβάνει τρία γυάλινα στοιχεία ED και ένα γυάλινο στοιχείο Super ED, τα οποία ελαχιστοποιούν τη χρωματική απόκλιση/εκτροπή σε ολόκληρο το εύρος της εικόνας, και επωφελείται από την αρχική επίστρωση Nano AR της Sony.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Ο SEL1635GM θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2017, ενώ ο SEL1224G θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2017.