Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΧUS PUBLICATIONS & BE BEST ΓΙΑ ΤΗΝ IMAGE+TECH EXPO 2017

Ξεκινάμε κι εμείς την προσπάθεια, στο πλευρό του ΣΕΚΑΦ και της Βe Best, για την αναγέννηση της έκθεσης και του χώρου!

Yπογράφτηκε σήμερα (22/11) Ιδιωτικό Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών.

Έχετε ήδη ενημερωθεί αναλυτικά για τη νέα εποχή που ξεκίνησε στην κλαδική έκθεση του χώρου, μετά τις αποφάσεις της ΓΣ του ΣΕΚΑΦ (14/9) και την ψηφοφορία των μελών του, που οδήγησε στην ανάθεση της διοργάνωσης στην εταιρεία Βe Best.

Στο editorial του Professional, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, συμπλήρωνα: «Ευχόμαστε ολόψυχα, η διοργάνωση του 2017 να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσει την επιλογή των εταιρειών – μελών του ΣΕΚΑΦ. Θα είμαστε αρωγοί με όποιον τρόπο μας ζητηθεί. Ήδη ξεκινήσαμε την προβολή της, κατόπιν συμφωνίας με την Βe Best για ένα διαφημιστικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι και την διεξαγωγή της IMAGE+TECH Expo

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως υπογράφτηκε Ιδιωτικό Συμφωνητικό μεταξύ των εταιριών Nexus Publications και Βe Best, που σηματοδοτεί την αφετηρία της περαιτέρω μεταξύ μας συνεργασίας ενόψει της IMAGE+TECH EXPO.

sam_9823

H στιγμή των υπογραφών, μαζί με τον Βαγγέλη Χαραλάμπους της Βe Best.

Ξεκαθαρίζω πως ο ρόλος της εταιρίας μας θα είναι συμβουλευτικός και όχι αποφασιστικός. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να προβαίνουμε στην υποβολή τεκμηριωμένων προτάσεων για την επερχόμενη διοργάνωση, η αποδοχή των οποίων, ωστόσο, σύμφωνα με την συμφωνία που επιτεύχθηκε, εναπόκειται αποκλειστικά και μόνον στην Be Best.

Ξεκινάμε κι εμείς λοιπόν, τη δική μας προσπάθεια, στο πλευρό του ΣΕΚΑΦ και της Βe Best, για την αναγέννηση της έκθεσης και (εν συνεχεία) του χώρου. Ο στόχος είναι υψηλός, ο χρόνος είναι λίγος, αλλά, όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ IMAGE+TECH EXPO
  • Γιατί είναι μια δυναμική εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, με μεγάλη εμπειρία και κύρος στην αγορά, που διοργανώνει συνεχή επιτυχημένα event με υψηλές επισκεψιμότητες. Πρόσφατα παραδείγματα οι εκθέσεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016 (22-30/10) όπου οι επισκέπτες προσέγγισαν τους 70.000, και η ERGO MARATHON EXPO (10-12/11), που συγκέντρωσε πάνω από 65.000 ενδιαφερόμενους.
  • Γιατί επιλέχτηκε από την Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ με ευρεία πλειοψηφία, της τάξης του 50%.
  • Γιατί το ΔΣ του ΣΕΚΑΦ, εκφράζοντας την επιθυμία όλων των εταιριών του χώρου, μας ζήτησε να συμπαρασταθούμε κι εμείς στην πολύπλευρη προσπάθεια ανανέωσης και διεύρυνσης του χώρου.
  • Γιατί σεβόμαστε τις διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαμε και δεv διαπραγματευόμαστε την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά μας.
  • Γιατί πιστεύουμε στην ανανέωση, στις νέες ιδέες και στις συνεργασίες.
  • Γιατί πρέπει να επιδιωχθεί το άνοιγμα της αγοράς και σε νέες τεχνολογίες, στα πρότυπα της Photokina
  • Γιατί η Be Best έχει και τα οικονομικά μέσα και το know how προκειμένου να οργανώσει μια ευρεία διαφημιστική καμπάνια ώστε να προσελκύσει νέο κοινό (σε ηλικία αλλά και σε αριθμούς) – στοιχείο που το έχει απόλυτη ανάγκη η αγορά.
Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης: www.imageandtech.gr
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/