Εκθέσεις φωτογραφίας

NYXTEΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Διάρκεια έκθεσης: από 27 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2023

Νυχτερινές φωτογραφίες τραβηγμένες από καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του κόσμου θα εκτεθούν στη γκαλερί σε ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς.

Ονειρικά τοπία τραβηγμένα υπό το φως του φεγγαριού ή με τεχνητό φως μας δίνουν μία άλλη οπτική της πραγματικότητας που μας περιβάλλει, την οποία πολλές φορές δεν μπαίνουμε στον κόπο να την παρατηρήσουμε, θεωρώντας την ως δεδομένη ή ίσως επειδή δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι όλα όσα μας φανερώνει ο φωτογραφικός φακός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ εντυπωσιακό και αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο για να δούμε πώς οι καλλιτέχνες έχουν απαθανατίσει τον κόσμο που μας περιβάλλει τη νύχτα μέσα από το φωτογραφικό τους φακό και με οδηγό την έμπνευσή τους.

Η έκθεση θα παραμείνει στη γκαλερί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη νέα διάσταση της νύχτας και να τη δουν κάτω από ένα νέο πρίσμα είναι ευπρόσδεκτοι να την απολαύσουν.

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 27  Οκτωβρίου, στις 8μμ.
  • Διάρκεια: 27 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2023
  • Ωράριο: Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30-21:30, Σάββατο: 12:30-14:30, Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά
  • Είσοδος Ελεύθερη

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Kristopher Schoenleber 

Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;