Ενδιαφέρουν

“NIGHT TRAILS”: WORKSHOP ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Η φωτογράφηση των φωτεινών τροχιών θα γίνει στην πεζογέφυρα του Μακεδονία Παλλάς (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)!

‘Οσοι/όσες θέλετε να παρακολουθήσετε το φωτογραφικό εργαστήρι της Out of Focus, θα πρέπει να βρεθείτε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου, γύρω στις 20.45μμ, στην πεζογέφυρα του Μακεδονία Παλλάς!

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά και να εξασκηθείτε στο όμορφο νυχτερινό εφέ της φωτογράφησης φωτεινών τροχιών (light trails) αυτοκινήτων. Με αργές ταχύτητες κλείστρου θα καταγράψετε τα κινούμενα αυτοκίνητα σαν ενιαίες φωτεινές γραμμές που ακολουθούν την κίνηση και θα έχετε εντυπωσιακά φωτεινά αποτελέσματα.

Τα βασικά που θα χρειαστείτε είναι μια καλή μηχανή DSL ή mirrorless, οποιοδήποτε φακό (κατά προτίμηση ευρυγώνιο γιατί προσθέτει προοπτική), ένα στιβαρό τρίποδο, ντεκλασέρ ή ασύρματο τηλεχειριστήριο και όρεξη για νυχτερινή φωτογράφηση!

  • Υπεύθυνος εργαστηρίου: Κίτσος Κώστας (τηλ. 6977 345 494).

Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;