Νέα μοντέλα

Η NIKON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΦΑΚΟ NIKKOR Z 24MM F/1.8 S

Με προηγμένα οπτικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική απόδοση κοντινών πλάνων και εκτενή στεγανοποίηση.

Η Nikon διευρύνει περαιτέρω τη σειρά των φακών mirrorless f/1.8 με τον NIKKOR Z 24mm f/1.8 S. Πρόκειται για ένα φακό πλήρους κάδρου και σταθερής εστιακής απόστασης, με γρήγορη εστίαση 24mm, ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει ευκρίνεια από άκρο σε άκρο, ακόμη κι όταν γίνεται λήψη με το ευρύτερο διάφραγμα f/1.8.  

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,25 m προσφέρει στους χρήστες έλεγχο του κάδρου, από κοντινές λήψεις έως το άπειρο. Το θαμπό φόντο (bokeh) είναι ομαλό με όμορφη φυσική εμφάνιση, ενώ η αντανάκλαση του φακού που είναι συνηθισμένη σε ευρυγώνιους φακούς εξαλείφεται αποτελεσματικά ακόμη και σε συνθήκες με κόντρα φως.

Ο φακός NIKKOR Z 24mm f/1.8 S πλήρους κάδρου είναι επίσης κατάλληλος για λήψεις video. Οι δημιουργοί video μπορούν να αποτυπώσουν πλάνα με εκπληκτικά ρηχό βάθος πεδίου. Επίσης, η ισορροπημένη προοπτική του φακού λειτουργεί τόσο για κύριες λήψεις όσο και για τη λήψη video συνεντεύξεων σε περιορισμένους εσωτερικούς χώρους.

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

Ευρυγώνιος φακός σταθερής εστιακής απόστασης NIKKOR Z f/1.8: εξαιρετικά ευκρινής από άκρο σε άκρο και καταπληκτικός σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυτός ο φακός 24 mm αποτυπώνει κάθε στοιχείο μιας σκηνής με ρεαλιστική ευκρίνεια.

SLine: οπτικός σχεδιασμός επόμενης γενιάς. Η ανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon μειώνει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις για μεγαλύτερη καθαρότητα εικόνας. Σύστημα ομαλής και άηχης πολλαπλής εστίασης.

Μοναδικά κοντινά πλάνα: με ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,25 m, έχετε τον έλεγχο του κάδρου από κοντινές λήψεις έως το άπειρο. Η ευκρίνεια εικόνας σε κοντινά πλάνα είναι ανώτερη από τους συγκρίσιμους φακούς αυτής της εστιακής απόστασης.

Στεγανοποίηση για προστασία από καιρικά φαινόμενα: κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει στεγανοποιηθεί για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού.

Εξαιρετικός για λήψεις video: η σχεδόν άηχη λειτουργία AF επιτρέπει στις πιο ήσυχες στιγμές να διατηρούν τον μέγιστο αντίκτυπό τους. Ο δακτύλιος ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άηχο έλεγχο του διαφράγματος ή της αντιστάθμισης έκθεσης και ως δακτύλιος εστίασης όταν πραγματοποιείτε λήψεις με χειροκίνητη εστίαση.