Νέα μοντέλα

NIKON: ΝΕΟΣ NIKKOR Z 85MM F/1.8 S

Νέος mirrorless φακός πλήρους κάδρου!

Ο NIKKOR Z 85mm f/1.8 S είναι ένας φακός κατάλληλος για μια ευρεία σειρά εικόνων: από κλασικές λήψεις πορτραίτου και μπούστου έως περιβαλλοντικά πορτραίτα και από μικρές στιγμές έως μεγάλες εκδηλώσεις.

Η προηγμένη οπτική απόδοση του NIKKOR Z 85mm f/1.8 S υπόσχεται κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε τοποθεσία, με ευκρίνεια από άκρο σε άκρο, ομαλό θαμπό φόντο (bokeh) με φυσική εμφάνιση και αποτελεσματική εξάλειψη της αντανάκλασης του φακού ακόμη και σε συνθήκες με κόντρα φως.

Η εστίαση είναι γρήγορη και η νέα λειτουργία ανίχνευσης ματιών των φωτογραφικών μηχανών Nikon Z εστιάζει στο μάτι του θέματος είτε είναι μόνο του, είτε είναι ένα πρόσωπο στο πλήθος. Για τις λήψεις video μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εστιακή απόσταση 85 mm για να απομονώνετε θέματα και να τραβάτε πλάνα video με εκπληκτικά μικρό βάθος πεδίου.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • NIKKOR Z: σχεδιασμένος για την ευρυγώνια μοντούρα Z της Nikon, αυτός ο φακός μπορεί να αποτυπώσει περισσότερο φως σε ολόκληρο το κάδρο.
  • SLine: οπτικός σχεδιασμός επόμενης γενιάς. Ανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση. Σύστημα ομαλής και άηχης πολλαπλής εστίασης.
  • Ευκρινείς λεπτομέρειες: εξαιρετική απόδοση από άκρη σε άκρη. Ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,80 m
  • Στιβαρή κατασκευή: κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει στεγανοποιηθεί για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού.
  • Εξαιρετικός για λήψεις video: άηχο διάφραγμα και σχεδόν άηχο AF. H αλλαγή γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης σχεδόν εξαλείφεται.
  • Προσαρμόσιμος δακτύλιος ελέγχου: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χειροκίνητη εστίαση (προεπιλεγμένη), έλεγχο διαφράγματος ή αντιστάθμιση έκθεσης