Market

Η NIKON ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 100 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ!

Η εταιρία ξεκινάει κι έναν διαγωνισμό στο Instagram για τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της σε όλη την Ευρώπη!

Σήμερα 25 Ιουλίου 2017 είναι η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνονται τα 100 χρόνια λειτουργίας της Nikon, από το 1917! Με αφορμή αυτό το γεγονός, η εταιρία κυκλοφορεί μια αποκλειστική σειρά διαδικτυακού περιεχομένου! 

Συγκεντρωμένη στον επετειακό κόμβο της Nikon, η σειρά θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα αποτελείται από κλασικές εικόνες, ιστορίες και συμβουλές από φωτογράφους από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι βοήθησαν να εκφραστεί ένας αιώνας φαντασίας και συνεισέφεραν στην πλούσια ιστορία της εταιρείας. Θα προσφέρει επίσης μια εικονική περιήγηση στα παρασκήνια του μουσείου Nikon στο Τόκιο.

Από τότε που ξεκίνησε ως Nippon Kogaku K.K. το 1917, η Nikon χάρισε στον κόσμο μοναδικά προϊόντα και εξειδίκευση που διεύρυνε τα όρια της οπτικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας ακριβείας. Από την εις βάθος κατανόηση της φωτογραφίας έως τους διάσημους οπαδούς της Nikon, το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να συνεχίζει να εμπνέει τόσο τους φωτογράφους όσο και τους θαυμαστές της.

Η σειρά περιεχομένου θα κυκλοφορήσει σε πέντε βασικές κατηγορίες:

100 χρόνια ιστορίες

Στη διάρκεια των τελευταίων 100 χρόνων, η Nikon συνέβαλε αποφασιστικά στη μεταμόρφωση της απεικόνισης. Από ιστορικές στιγμές, κυκλοφορίες φωτογραφικών μηχανών και καινοτομίες σε προϊόντα έως την ατομική έμπνευση των επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων και φίλων της φωτογραφίας, η Nikon μοιράζεται μερικές από τις πιο σημαντικές, προσωπικές και όμορφες ιστορίες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Εικονικό μουσείο Nikon

Για την ανάδειξη της κληρονομιάς της εταιρείας και του πώς ξεκίνησαν όλα, η Nikon δημιούργησε μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών στο παγκοσμίως γνωστό μουσείο της Nikon στο Τόκιο. Μπαίνοντας στον κόσμο της Nikon, οι επισκέπτες αυτής της περιήγησης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τους σταθμούς στην ιστορία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της συμβολής της στις βιοεπιστήμες, την ιατρική, ακόμα και στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Icons with Nikons

Οι φωτογραφικές μηχανές και φακοί Nikon χρησιμοποιούνται από ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Αυτή η συλλογή φωτογραφιών δείχνει διασημότητες από τον κόσμο της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του αθλητισμού που κρατούν μια μηχανή Nikon.

Nikon 100th Anniversary Miniature Nikon F Camera

100 χρόνια υποστήριξης

Από το 1917, η Nikon στηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου της φωτογραφίας παρέχοντάς τους γνώσεις και συμβουλές για να υπερβούν τα όρια του δυνατού, ενώ παράλληλα βοηθά τους ερασιτέχνες και φίλους της φωτογραφίας να βρουν το δρόμο τους. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, με τη συμβολή επιλεγμένων συνεργαζόμενων φωτογράφων από όλο τον κόσμο, η Nikon συγκέντρωσε τις πιο σημαντικές συμβουλές για την φωτογραφία από έναν αιώνα εμπειρίας.

#LookBackAtNikon

Η Nikon ξεκινάει επίσης έναν διαγωνισμό στο Instagram για τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της σε όλη την Ευρώπη. Τα βραβεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φωτογραφικές μηχανές Nikon. Ο διαγωνισμός προσκαλεί τους συμμετέχοντες να τραβήξουν μια φωτογραφία που δείχνει μια αντανάκλαση του εαυτού τους και της Nikon τους. Οι συμμετέχοντες που θα τραβήξουν την καλύτερη “selfie” μπροστά σε έναν καθρέφτη, γυαλί, λίμνη ή οποιαδήποτε αντίστοιχη επιφάνεια της επινόησής τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της Nikon D500 ή D7500. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε την @NikonEurope στο Instagram.

Νέα Nikon D850!

Eκτός των παραπάνω νέων, η Nikon επέλεξε τη σημερινή ημέρα συμβολική ημέρα, προκειμένου να παρουσιάσει την επόμενη γενιά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR πλήρους κάδρου, υψηλής ανάλυσης και υψηλής ταχύτητας, με την επερχόμενη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης Nikon D850.

Η D850 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κατάλληλο εργαλείο για όσους δεν δέχονται υποχωρήσεις όσον αφορά την κορυφαία ποιότητα εικόνας και την ευελιξία, τόσο επίδοξους και επαγγελματίες φωτογράφους όσο και ερασιτέχνες που ασχολούνται με φωτογραφίσεις τοπίων, αθλητικών θεμάτων, μόδας και γάμων, καθώς επίσης και τους δημιουργούς περιεχομένου πολυμέσων.

Η D850 διαδέχεται την D810, που εισέπραξε πολλά εγκώμια για την εξαιρετικά ευκρινή απόδοση εικόνας και τους πλούσιους χρωματικούς τόνους. Αυτή η νέα, πανίσχυρη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με φορμά FX έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από νέες τεχνολογίες, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην απόδοση που ζήτησαν οι ίδιοι οι χρήστες, αυτοί που δεν συμβιβάζονται με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο στον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Η D850 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των φωτογράφων κάθε είδους που απαιτούν υψηλή ανάλυση και υψηλές ταχύτητες, χαρακτηριστικά που μόνο μια Nikon αυτού του επιπέδου, σε συνδυασμό με φακούς NIKKOR, μπορεί να προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος θα δημοσιοποιηθούν αργότερα.