Νέα Νέα μοντέλα

NEEΣ ΝΙΚΟΝ COOLPIX A300-A900-B500-B700

Ανακαλύψτε τις ισχυρές νέες προσθήκες στη σειρά φωτογραφικών μηχανών COOLPIX της Nikon, που συνδυάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία απεικόνισης Nikon και τα αξιόπιστα οπτικά στοιχεία NIKKOR με φακούς εξαιρετικά μεγάλου zoom για την εξασφάλιση κορυφαίων επιδόσεων.

Η COOLPIX B700 με οπτικό zoom 60x και η COOLPIX A900 με οπτικό zoom 35x, διαθέτουν και οι δύο δυνατότητες υπερ-τηλεφακού και υπερσύγχρονη δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD, ενώ η COOLPIX B500 συνδυάζει αισθητήρα CMOS εντυπωσιακής ανάλυσης 16 megapixel με οπτικό zoom 40x. Η κομψή και λεπτή COOLPIX A300 έχει οπτικό zoom 8x.

Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές είναι όλες συμβατές με το SnapBridge, τη νέα εφαρμογή της Nikon που διατηρεί μια μόνιμη αυτόματη σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και της έξυπνης συσκευής σας, για μεγαλύτερο έλεγχο κατά τις φωτογραφίσεις σας.

Nikon Coolpix B700

Nikon Coolpix B700

Η COOLPIX B700 διαθέτει φακό με οπτικό zoom 60x και γυάλινο στοιχείο Super ED εξαιρετικής οπτικής κατασκευής NIKKOR, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 120x¹, που σας επιτρέπει να τραβάτε εύκολα και με εντυπωσιακή λεπτομέρεια μακρινά θέματα όπως το φεγγάρι και θέματα στην άγρια φύση ή σπορ με γρήγορη δράση. Η δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD/30p εξασφαλίζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις εγγραφές σας, ενώ παράλληλα χάρη στις λήψεις σε RAW (NRW) έχετε επιλογές ρετουσαρίσματος υψηλής ποιότητας. Αυτή η φωτογραφική μηχανή 20,3 megapixel με εξαιρετικά μεγάλο zoom, περιλαμβάνει σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης για λήψεις ακριβείας, με Οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης 5 στοπ² και πλευρικό χειριστήριο zoom που ελαχιστοποιεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Έχετε την επιλογή να καδράρετε τις λήψεις σας είτε στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, είτε στην πτυσσόμενη οθόνη LCD 7,5 cm/3 in., απολαμβάνοντας και στα δύο ανάλυση 921k dot για δημιουργικές συνθέσεις από κάθε γωνία. Παράλληλα, με την εφαρμογή SnapBridge μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στη στιγμή.

Nikon Coolpix A900

Nikon Coolpix A900

Η COOLPIX A900 έχει ανάλυση 20,3 megapixel και περιλαμβάνει οπτικά στοιχεία NIKKOR εξαιρετικής ποιότητας, διατηρώντας ωστόσο τις μικρές διαστάσεις του σώματος της φωτογραφικής μηχανής ώστε να ταιριάζει με κάθε τρόπο ζωής. Τραβήξτε εντυπωσιακές ταξιδιωτικές σκηνές με τέλειες λεπτομέρειες χάρη στον ισχυρό φακό οπτικού zoom 35x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 70x¹ ή καταγράψτε τις οικογενειακές στιγμές που θέλετε να θυμάστε για πάντα σε ευκρινή video ποιότητας 4K UHD/30p. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με την ανακλινόμενη οθόνη LCD 7,5-cm/3 in. με ανάλυση 921k dot καθώς και με τις χειροκίνητες λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M) και απολαύστε τη δυνατότητα να μοιράζεστε αμέσως τις φωτογραφίες σας χάρη στην εφαρμογή SnapBridge. Με τη λειτουργία AF υψηλής ταχύτητας είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε σε δευτερόλεπτα, το κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς ξαναεστιάζει αμέσως σε ένα θέμα εάν θέλετε και μπορείτε επίσης να δημιουργείτε εξαιρετικά εύκολα video υπερ-χρονικής υστέρησης και Time-lapse. Η απόσβεση κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης εξασφαλίζει ευκρινείς λήψεις και καθαρά video ακόμη και σε πλήρες zoom.

Nikon Coolpix A300

Nikon Coolpix A300

Η ζεύξη μιας έξυπνης συσκευής με τη φωτογραφική μηχανή Nikon γίνεται εύκολα και χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή SnapBridge στο smartphone ή το tablet σας, ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή και επιλέξτε την από τη λίστα διαθέσιμων συσκευών που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Το SnapBridge παραμένει συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή σας στο παρασκήνιο και πλέον μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σας χωρίς να πρέπει να επανασυνδέεστε κάθε φορά. Γίνεται συγχρονισμός των φωτογραφιών στη φωτογραφική μηχανή ακόμη κι όταν είναι σε λειτουργία αδράνειας και μπορείτε να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή χωρίς διακοπές.

Με την εφαρμογή SnapBridge, στην έξυπνη συσκευή εμφανίζεται ζωντανή προβολή όλων όσων συλλαμβάνει η φωτογραφική μηχανή Nikon. Μπορείτε να συνθέσετε λήψεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας και να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το κλείστρο για να τραβηχθεί η φωτογραφία.

Nikon Coolpix B500

Nikon Coolpix B500