Νέα Νέα μοντέλα

NIKON D5600

Mε φορμά DX και αισθητήρα εικόνας 24.2 ΜP.

Η Nikon επεκτείνει τη σειρά φωτογραφικών μηχανών με συμβατότητα SnapBridge με την κυκλοφορία της D5600. Πρόκειται για μια DSLR, με φορμά DX, για άτομα που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον δημιουργικό κόσμο της φωτογραφίας.

Η ποιότητα εικόνας είναι πάνω από όλα και ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας 24,2 ΜP της D5600, με φορμά DX, υπόσχεται να αποτυπώνει με ευκρίνεια κάθε λεπτή υφή και αποδίδει φωτογραφίες και video με ευκρινείς λεπτομέρειες.

Το εύρος ISO 100-25600 και η ευαισθησία ISO που επεκτείνεται στα 6400 στη λειτουργία «Νυχτερινό τοπίο», βοηθούν στην εύκολη διαχείριση των σκηνών με χαμηλό ή δύσκολο φωτισμό.

d5600_afp_18_55_vr_lcd_1Χάρη στην εφαρμογή SnapBridge της Nikon, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν αυτόματα τις φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή καθώς τις τραβάνε και, στη συνέχεια, να μοιράζονται τα αποτελέσματά τους ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Με την D5600, η εφαρμογή SnapBridge παρέχει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της συνδεδεμένης έξυπνης συσκευής για απομακρυσμένες λήψεις μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής.

zpr-nikon-d5600-back-600

Κατά τις λήψεις με το σκόπευτρο, η λεπτομερής λειτουργία Fn αφής παρέχει μια εύχρηστη εναλλακτική στη χρήση του επιλογέα εντολών ή του πολυ-επιλογέα: οι φωτογράφοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να χειρίζονται τον έλεγχο της Αυτόματης ευαισθησίας καθώς και να επιλέγουν το σημείο εστίασης ή να πραγματοποιούν άλλες σημαντικές ρυθμίσεις μέσω της μεγάλης οθόνης αφής. Παράλληλα, χάρη στη ράβδο προώθησης καρέ, ένα χαρακτηριστικό που προέρχεται από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές D5 και D500 της Nikon, έχετε τη δυνατότητα γρήγορης κύλισης στις εικόνες στη λειτουργία απεικόνισης. Για τα άτομα που τραβάνε συχνά video, η νέα λειτουργία Time-lapse video (που έχει κληρονομηθεί από τις υψηλής τεχνολογίας DSLR της Nikon) απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής των αργών σκηνών σε δραματικές σεκάνς σε γρήγορη κίνηση.

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

  •  Ποιότητα εικόνας Nikon DSLR: ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 megapixel με φορμά DX, το μεγάλο εύρος ISO 100-25600 και ο μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 4 συνδυάζονται για τη δημιουργία εικόνων και  λεπτομέρειας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • SnapBridge: χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth low energy για να εξασφαλίζει στη D5600 τη δυνατότητα να διατηρεί μια μόνιμη σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με ένα smartphone ή tablet. Συγχρονίστε και κοινοποιήστε εν κινήσει μέσω της σύνδεσης Bluetooth τις φωτογραφίες ποιότητας DSLR που τραβάτε. Μεταφέρετε εύκολα τα video ή χρησιμοποιήστε μια έξυπνη συσκευή για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένη λήψη μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής.
  • Πτυσσόμενη οθόνη αφής: μεγάλη οθόνη LCD 8,1 cm (3,2 in) με ευρεία οπτική γωνία και υψηλή ανάλυση 1.037k-dot.
  • Οπτικό σκόπευτρο: κάλυψη περίπου 95% του κάδρου με μεγέθυνση περίπου 0,82x
  • Ακρίβεια AF: δεν χάνετε το παραμικρό χάρη στο ευκρινές σύστημα αυτόματης εστίασης 39 σημείων που περιλαμβάνει εννέα αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type) στο κέντρο και ταχύτητα συνεχούς λήψης έως 5 fps.
  • Video που αξίζει να κοινοποιείτε: τραβήξτε ομαλά, λεπτομερή video Full HD με ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 50p/60p.

  • Έτοιμη για ταξίδια: το κυρίως σώμα ζυγίζει μόλις 415 gr. (κατά προσέγγιση) και περιλαμβάνει μια βαθιά λαβή που εξασφαλίζει σταθερό και εξαιρετικά άνετο κράτημα.
  • Επεκτάσιμο σύστημα: συμβατότητα με μεγάλο εύρος φακών NIKKOR και φλας Speedlight της Nikon, καθώς και με το στερεοφωνικό μικρόφωνο ME-1 της Nikon και το ασύρματο μικρόφωνο ME-W1.

d5600-top

  • Κιτ: η D5600 διατίθεται σε πολλές επιλογές κιτ. Το ευέλικτο κιτ δύο φακών zoom VR είναι κατάλληλο για κάθε χρήση – από φωτογραφίες ταξιδιών έως απομακρυσμένη δράση. Περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή D5600, τον ευρυγώνιο φακό zoom AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR και τον τηλεφακό zoom AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR.