Νέα Νέα μοντέλα

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΙΑΛΙΑ PROSTAFF 3S ΤΗΣ NIKON

Συνδυάζουν την ποιότητα με το προσιτό κόστος.

Με εξαιρετικά compact και ελαφριά κατασκευή, τα κιάλια PROSTAFF 3S έχουν σχεδιαστεί για ευκολία στη μεταφορά και είναι ιδανικά για καθημερινές δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους, όπως παρατήρηση της φύσης, πεζοπορία, ορειβασία ή παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων.

Το λεπτό σώμα, το ελαστικό περίβλημα με υψηλή αντοχή στους κραδασμούς και η άνετη λαβή τους εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό. Αδιάβροχα και αντιθαμβωτικά, είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα κιάλια PROSTAFF 3S είναι εξαιρετικά ελαφριά –με εμφανώς μικρότερο βάρος σε σχέση με άλλα κιάλια στην κατηγορία τους– ενώ το μοντέλο 10×42 διαθέτει ευρύτερο οπτικό πεδίο χωρίς να επιβαρύνεται το μήκος της απομάκρυνσης ίριδας. Αυτό διευκολύνει πολύ τον εντοπισμό των αντικειμένων, ιδιαίτερα των κινούμενων, όπως των άγριων πουλιών. Σε όλους τους φακούς και τα πρίσματα χρησιμοποιείται ασφαλές οπτικό σύστημα Nikon με οικολογικά κρύσταλλα. Οι φακοί πολυστρωματικής επίστρωσης και τα πρίσματα με επίστρωση υψηλής ανάκλασης εξασφαλίζουν ευκρινείς και φωτεινές εικόνες. Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια διευκολύνουν την τοποθέτησή τους στη σωστή απόσταση από τα μάτια.

Nikon PROSTAFF 3S

Τα κιάλια PROSTAFF 3S διατίθενται σε δύο μοντέλα τυπικής διαμέτρου 42 mm: 8×42 και 10×42.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά ελαφριά
  • Πρίσματα με επίστρωση καθρέφτη από κράμα αργύρου υψηλής ανάκλασης για βελτιωμένη φωτεινότητα
  • Φακοί πολυστρωματικής επίστρωσης
  • Μεγάλη απομάκρυνση ίριδας για καθαρό οπτικό πεδίο, ακόμη και για όσους φορούν γυαλιά
  • Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια με ρύθμιση πολυσημειακής προσαρμογής διευκολύνουν την τοποθέτησή τους στη σωστή απόσταση από τα μάτια
  • Αδιάβροχα (έως και 1 m για 10 λεπτά) και αντιθαμβωτικά
  • Ελαστικό περίβλημα για υψηλή αντοχή στους κραδασμούς και σταθερή, άνετη λαβή
  • Σε όλους τους φακούς και τα πρίσματα χρησιμοποιείται οπτικό σύστημα με οικολογικά κρύσταλλα (χωρίς μόλυβδο και αρσενικό)

Nikon PROSTAFF 3S