Νέα μοντέλα

Η NIKON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΙΑΛΙΑ “SPORTSTAR EX II” ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tα νέα αδιάβροχα κιάλια Sportstar EX II 8×25 και 10×25, είναι σχεδιασμένα για ταξίδια και παρατήρηση φύσης. Φιλοδοξούν να προσφέρουν συνδυαστικά φορητότητα, ανθεκτικότητα και υψηλή οπτική απόδοση.

Χάρη στη compact σχεδίαση και τη βελτιωμένη εργονομία τους, τα μοντέλα αυτά προσαρμόζονται άνετα στο χέρι και μεταφέρονται εύκολα σε ταξίδια, εκδρομές και δραστηριότητες στη φύση.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα: τα “Sportstar EX II 8×25” και “Sportstar EX II 10×25”. Το μοντέλο 8×25 προσφέρει ιδιαίτερα ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο 60,3°, διευκολύνοντας την παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων, ενώ το μοντέλο 10×25 διαθέτει φαινομενικό οπτικό πεδίο 59,2° και προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια για την παρατήρηση μακρινών αντικειμένων. Τα κιάλια αξιοποιούν την πολυστρωματική επίστρωση φακών της Nikon, η οποία μειώνει τις αντανακλάσεις και προσφέρει καθαρή εικόνα υψηλής αντίθεσης.

Σχεδιασμένα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

Η κατασκευή των “Sportstar EX II” είναι αδιάβροχη έως και 1 μέτρο βάθος για 10 λεπτά, ενώ το σώμα των κιαλιών είναι γεμισμένο με άζωτο ώστε να αποτρέπεται το εσωτερικό θάμπωμα. Η σχεδίαση διπλής άρθρωσης επιτρέπει την εύκολη αναδίπλωση των κιαλιών, καθιστώντας τα ιδιαίτερα πρακτικά στη μεταφορά.

Το ελαστικό περίβλημα προσφέρει σταθερό κράτημα και προστασία από χτυπήματα, ενώ τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια βοηθούν τον χρήστη να βρει εύκολα τη σωστή θέση θέασης. Παράλληλα, το ελαφρύ σώμα από κράμα αλουμινίου διατηρεί το συνολικό βάρος στα 310 γραμμάρια.

Η σειρά απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες, από την παρατήρηση πουλιών και τη φύση έως ταξίδια, θαλάσσιες δραστηριότητες και αθλητικά γεγονότα.