Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: NUDE

Deadline αποστολής των εικόνων σας: 15 Φεβρουαρίου 2016.

Το γυμνό είναι συνυφασμένο με κάθε μορφή εικαστικής τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι και το σήμερα. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο θέμα και διεκδικήστε φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ.

Πρόκειται για ένα δύσκολο θέμα το οποίο αφήνει μεγάλο περιθώριο για πειραματισμούς και βελτίωση. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ενός φωτογράφου, καθώς απαιτεί μεγάλη προσοχή στις φόρμες και τις σκιές. Κυρίως όμως, απαιτεί προσοχή στην προσέγγιση του ανθρωπίνου σώματος, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι αρεστό όχι με την έννοια της ωμής πρόκλησης, αλλά αισθητικά και καλλιτεχνικά.

Καλές λήψεις!

Χρήσιμες πληροφορίες 

• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα! Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

• Οι νικητές του διαγωνισμών μας με θέμα Ιnterior Photography και Smile θα φιλοξενηθούν στο  επόμενο τεύχος του Photonet που θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο. Μην το χάσετε!

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φωτό επάνω: Stefanos Leftakis

 


Aρθρογράφος

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.