Ενδιαφέρουν

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΥΜΝΟΥ ΣΤΟ CINEMARIAN

Eυκαιρία εξάσκησης σε ένα αγαπημένο αλλά απαιτητικό είδος λήψης!

Θα φιλοξενηθεί την Kυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο νέο CINEMARIAN Αθήνα (Σισμάνη 16, 300 μ. από το Μετρό Φιξ).

Βοηθάει σίγουρα αν έχετε SLR, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ό,τι εξοπλισμό έχουν καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φωτισμό και τις πόζες. Προαιρετικά φέρνετε αντικείμενα (props) που θα σας βοηθήσουν να σκηνοθετήσετε τις λήψεις σας. Θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο μεγάλα φώτα κι ένα σποτ, λευκό και μαύρο φόντο.  Επίσης ανακλαστήρες και μηχανή καπνού. Το μοντέλο διαθέτει εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος λήψης, η οποία θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ (πρωτοπαρουσιάστηκε Οκτώβρη 2017 στο Cinemarian, θα μεταφερθεί σε άλλους χώρους τους επόμενους μήνες με την προσθήκη νέων φωτογραφιών). Η συμμετοχή είναι προαιρετική χωρίς κόστος, πέρα από τα τυπώματα που θα κάνουν μόνοι τους οι ενδιαφερόμενοι φωτογράφοι.

Πληροφορίες

  • Εισηγητές: Ανδρέας Κατσικούδης, Δημήτρης Ρουστάνης
  • Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι Γυμνού).
  • Ώρες: 10:30  – 13:00 (ίσως και παραπάνω – εξαρτάται από τον αριθμό συμμετεχόντων)
  • Κόστος: 30€, μαθητές του Ανδρέα Κατσικούδη και  Δημήτρη Ρουστάνη 25€
  • Άτομα: ως 10 συμμετέχοντες (ο καθένας θα έχει το δικό του χρόνο με το μοντέλο για να φωτογραφίσει με το φως και τρόπο που θέλει)

  • Φωτό: Δημήτρης Ρουστάνης
 


Aρθρογράφος

Aνδρέας Κατσικούδης

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σπούδασε επίσης φωτογραφία και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια πάνω στην ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2011. Αυτή την περίοδο είναι στην επεξεργασία της πρώτης του ταινίας μεγάλου μήκους - ένα ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία και τους φωτογράφους. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ηλεκτρικό μπάσο και τρέχει μαραθώνιους.