Ενδιαφέρουν

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΥ

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε ένα απαιτητικό όσο και δημιουργικό είδος λήψης!

Θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στο CINEMARIAN Αθήνα (Σισμάνη 16, 300 μ. από το Μετρό Φιξ).

Θα ξεκινήσουμε με λίγα λόγια για το εξπρεσιονιστικό φωτισμό και το λογική του. Θα υπάρχουν 2 μεγάλα φώτα (soft box) κι ένα σποτ, μαύρο φόντο, καπνός.

Το μοντέλο μας, η Μαρία είναι έμπειρο και έχει ξανασυνεργαστεί μαζί μας. Για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση θα έχει έντονο μακιγιάζ.

Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο), καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φωτισμό και τις πόζες.

Το φως επιτρέπει να μην ανεβάσουν πολύ το ISO. Προαιρετικά φέρνουν αντικείμενα (props) που θα τους βοηθήσουν να σκηνοθετήσουν τις λήψεις τους. Καπέλα, υφάσματα κι ότι άλλο επιθυμούν (ειδικά για αυτή τη φωτογράφιση προτείνουμε ανάλογης αισθητικής με το θέμα αν είναι δυνατόν).

Πληροφορίες
  • Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης – βοηθός: Κώστας Σταμπάνης
  • Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το “Εργαστήρι Γυμνού”).
  • Ώρες: Υπάρχουν δύο γκρουπ α) 17:00 – 19:00 και β) 19:00 – 21:00 (σε αυτό οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί)
  • Κόστος: 30€

– Φωτό: John Rocha

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.