Νέα μοντέλα

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ OFF ROAD ΑΠΟ ΤΗ MANFROTTO

Αποτελείται από δύο σακίδια πλάτης, τρίποδο και μπατόν που μπορεί να μετατραπεί σε μονόποδο.

Σε συνεργασία με τη Fizan, τη γνωστή ιταλική εταιρία, η Manfrotto δημιούργησε την Off Road. Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων, με γνώμονα τις ανάγκες όλων εκείνων που ασχολούνται με δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

Η σειρά, που στην Ελλάδα διατίθεται από την Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, αποτελείται από δύο σακίδια πλάτης, το Hiker 20L και το Hiker 30L, τρίποδο και μπατόν που μπορεί να μετατραπεί σε μονόποδο.

Off Road Hiker 20L και Hiker 30L

Τα φωτογραφικά σακίδια Off Road Hiker 20L και Hiker 30L προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό τους εν κινήσει – δηλαδή χωρίς ο φωτογράφος να χρειαστεί να τα ακουμπήσει στο έδαφος. Το ειδικό διαμέρισμα για το φωτογραφικό εξοπλισμό ακολουθεί τα πρότυπα ποιότητας του Manfrotto Protection System, προσφέροντας απαράμιλλη προστασία. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας και έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην εργονομία. Η Off Road Hiker 20L προσφέρει αρκετό χώρο για μια μεσαίων διαστάσεων DSLR με κιτ φακό και ακόμα έναν έξτρα φακό. Οι εσωτερικές διαστάσεις του φωτογραφικού διαμερίσματος είναι 18x16x11.5cm και ο διακριτικός χώρος στον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικά είδη είναι 15x23x26cm. Συνολικά ο προσφερόμενος χώρος έχει διαστάσεις 50x26x15cm. Το βάρος της είναι 1460gr και διατίθεται σε γκρι και κόκκινο χρώμα.

Off Road Hiker 20L

Manfrotto Off Road Hiker 20L

Αντίστοιχα, η Off Road Hiker 30L προτείνεται για μια DSLR με φακό και έναν πρόσθετο φακό τύπου 70-200mm. Το φωτογραφικό διαμέρισμα έχει διαστάσεις 27x17x12.5cm και συνολικά το σακίδιο προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 53x29x17cm. Ζυγίζει 1900gr και διατίθεται σε πράσινο, γκρι και κόκκινο χρώμα.

Manfrotto Off Road Hiker 30L

Off Road Tripod και Off Road Walking Stick

Το τρίποδο της σειράς ενσωματώνει κεφαλή μπίλιας με αλφάδι και διατίθεται σε πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα. Ζυγίζει 650gr και μπορεί να σταθεροποιήσει εξοπλισμό βάρους έως και 2.5kg. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά compact τρίποδο, με διάμετρο μόλις 5cm. Τα πόδια χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα και ανοίγουν σε γωνία 21ο. Το τρίποδο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και επιτρέπει περιστροφή 360ο. Σε πλήρη σύμπτυξη, το μήκος του είναι 55.5cm. Δεν διαθέτει κεντρικό άξονα, το μέγιστο λειτουργικό ύψος του είναι 122cm και το ελάχιστο 51.8cm.

Off Road Tripod

Manfrotto Off Road Tripod

Στην ίδια λογική, τα Off Road Walking Sticks (μπατόν) διαθέτουν άνετη λαβή με υποδοχή για προσαρμογή μηχανής, οπότε και λειτουργούν σαν μονόποδα. Το μέγιστο ύψος φθάνει τα 132.5cm και το βάρος έκαστου τα 400gr. Τα πόδια χωρίζονται σε τρία τμήματα και το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το αλουμίνιο και το τεχνοπολυμερές. Τυπικά το εύρος θερμοκρασιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι -20-60 οC. Ομοίως με το αντίστοιχο τρίποδο, τα μπατόν της σειράς Off Road διατίθενται σε μπλε, κόκκινο και πράσινο χρώμα.

Off Road Walking sticks_02

Manfrotto Off Road Walking Sticks