Market

OLYMPUS: ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ BONUS ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΚΩΝ

Η επιλογή των μοντέλων των φακών καλύπτει σχεδόν όλα τα εστιακά μήκη!

H Olympus παρουσιάζει μία σειρά από ειδικές προσφορές σε μία φωτογραφική μηχανή και έξι φακούς που με την αγορά τους αποδίδουν χρηματικό bonus. Η περίοδος της προσφοράς είναι μεταξύ της 1ης Νοεμβρίου 2017 και της 15ης Ιανουαρίου 2018. Τα bonus φτάνουν τα 100€ για κάθε προϊόν, και συνολικά αγγίζουν τα 625€!

Τα προϊόντα είναι τα εξής:

  • Φωτογραφική μηχανή OM-D E-M5 Mark II (σώμα & kits)
  • Φακοί M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.6, M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0, M.Zuiko Digital 25mm F1.8, M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 75mm F1.8 and M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

OM-D E-M5 Mark II – 100€ bonus: Η E-M5 Mark II έχει φτιαχτεί για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε ένα μικρό σώμα. Απευθύνεται σε δημιουργικούς φωτογράφους και διαθέτει το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων της Olympus, που εξουδετερώνει οποιαδήποτε θολούρα, χωρίς τη χρήση τριπόδου.

M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.6 (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 18-36mm) – 100€ bonus: Με βάρος μόλις 155g και μήκος μόλις 49.5mm, αυτός ο υπέρ-ευρυγώνιος φακός που υποστηρίζει πλήρως το fast contrast AF των μηχανών OM-D προσθέτει μία νέα διάσταση στους φιλόδοξους φωτογράφους που δε θέλουν να τους βαραίνει ο εξοπλισμός τους αυτό το χειμώνα.

M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 24mm) – 100€ bonus: Με κομψό μεταλλικό σώμα, είναι ιδανικός για ευρυγώνιες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας. Μία ειδική επικάλυψη μειώνει στο μισό όλες τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις σε σύγκριση με τις συμβατικές επικαλύψεις.

M.Zuiko Digital 25mm F1.8 (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 50mm) –  50€ bonus: Με εστιακή απόσταση 25mm και γωνία προβολής 47°, αυτός ο βασικός φακός τυπικής εστιακής απόστασης είναι ιδανικός για μια μεγάλη ποικιλία στυλ φωτογράφισης. Παρέχει άριστη οπτική απόδοση, εφέ μποκέ σε ανοιχτό διάφραγμα και δυνατότητες εστίασης από κοντινή απόσταση. Παράλληλα, αποτυπώνει φωτογραφίες με οπτικό πεδίο που δείχνει φυσικό στο ανθρώπινο μάτι, υποσχόμενος αναλογίες με τέλεια ισορροπία.

M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 120mm)  – 75€ bonus: Αυτός ο φακός macro υπερέχει στην ποιότητα εικόνας, την ευελιξία και την αντοχή. Τραβήξτε εύκολα φωτογραφίες από κοντινή απόσταση σε πραγματικό μέγεθος (1:1) με υψηλή λεπτομέρεια και κυκλικό μποκέ. Κατά τη λήψη με την OM-D E-M1, η υψηλή ποιότητα εικόνας αυξάνεται ακόμη περισσότερο χάρη στη λειτουργία επικάλυψης εστίασης: γίνεται λήψη μιας σειράς οχτώ εικόνων με διαφορετικά σημεία εστίασης, οι οποίες ενώνονται για να δημιουργήσουν μία εικόνα με αυξημένο βάθος πεδίου. Είναι ανθεκτικός στη σκόνη και τις πιτσιλιές και διαθέτει προστατευτική επίστρωση για τα στοιχεία φακού.

Μ.Zuiko Digital ED 75mm F1.8 (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 150mm) – 100€ bonus: Κάθε λάτρης της φωτογραφίας που ενδιαφέρεται ή ειδικεύεται στη λήψη πορτρέτων και φωτογραφιών σε εσωτερικό χώρο θα επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα αυτού του βασικού φακού υψηλής απόδοσης. Υπόσχεται απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, με εξαιρετικά φωτεινό ανοιχτό διάφραγμα 1:1,8, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην ευκρινή αντίθεση, την ακρίβεια από άκρη σ’ άκρη, την υψηλή ανάλυση και τη χαμηλή απόκλιση. Παράλληλα με αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, είναι επίσης πολύ μικρός και εύκολος στη χρήση.

M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II (ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 150-600mm)  -100€ bonus: Αυτός ο πανίσχυρος υπέρ-τηλεφακός zoom φέρνει κοντά σας θέματα που βρίσκονται πολύ μακριά. Συνοδεύεται από έναν μοναδικό μηχανισμό Screw Drive Mechanism, ο οποίος είναι αθόρυβος ειδικά για τη λήψη ταινιών, και διαθέτει μια εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία αυτόματης εστίασης (MSC) για στατικές εικόνες ταχείας λήψης.

  • Εγγραφή και όροι και προϋποθέσεις εδώ! 
 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.