Νέα Νέα μοντέλα

OLYMPUS PEN-F

Φιλοδοξεί να προσφέρει ένα νέο ορισμό του στιλ και της ουσίας στη φωτογραφία!

Οι δημιουργοί της νέας Olympus PEN-F επιχείρησαν να συνδύασoυν τους κανόνες του σύγχρονου design και της ευκολίας με μία δόση κληρονομιάς και χειροπιαστής οικειότητας. Δείτε τη νέα μηχανή της εταιρίας στο 9ο Photonet Show!

Σίγουρα η PEN-F είναι μία μηχανή εναλλάξιμων φακών όπως όλες οι PEN. Χρησιμοποιεί το Micro Four Thirds format – που σημαίνει ότι είναι μικρότερη σε διαστάσεις και πιο ελαφριά από τις DSLR, ενώ υπόσχεται να προσφέρει παρόμοια ή σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη ποιότητα εικόνας. Διαθέτει ένα αισθητήρα Live MOS 20 MΡ.

Ο τρόπος λήψης
Λίγες μηχανές στην κατηγορία της προσφέρουν τόσους τρόπους λήψης: από τον κλασικό, μέχρι τον rangefinder, το street shooting και την επιπλέον ακρίβεια που προσφέρει το προηγμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Η PEN-F διαθέτει σκόπευτρο με βοήθεια εστίασης και μία high-def OLED οθόνη με real-time preview όλων των ρυθμίσεων και εφέ.

OLYMPUS PEN-F

Ο νέος δημιουργικός διακόπτης
Ο μεγαλύτερος μεταλλικός διακόπτης, στο πάνω μέρος της PEN-F, δίνει άμεση πρόσβαση σε τέσσερεις δημιουργικές λειτουργίες, κάποιες από τις οποίες είναι νέες στην κατηγορία. Επιπλέον των 14 Art Filters, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ειδικά προφίλ για τα χρώματα, ή Monochrome Profile Control ή Color Creator. Το Monochrome Profile Control του επιτρέπει να ρυθμίσει την καμπύλη του gradation, τον κόκκο του φιλμ, τις σκιές. Ένας μοχλός πίσω από το διακόπτη δίνει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που έχουν επιλεγεί ως αγαπημένες – χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής. Αρκεί μία κίνηση με τον αντίχειρα και θα δείτε το εφέ στην οθόνη της μηχανής.

OLYMPUS PEN-F
Η PEN-F διαθέτει τη συντομότερη καθυστέρηση μεταξύ του πατήματος του κουμπιού και της απελευθέρωσης του κλείστρου στον κόσμο. Το autofocus είναι επίσης απίστευτα γρήγορο χάρης στο σύστημα Eye Detect AF και την πρόσβαση σε εστίαση σε σημεία μέσω της οθόνης αφής.

Συνδεσιμότητα
Για άμεσο upload των εικόνων σας, η PEN-F έρχεται με Wi-Fi και δωρεάν OI.Share για άμεση πρόσβαση online με το πάτημα ενός κουμπιού. Φυσικά είναι συμβατή με μία τεράστια γκάμα αξεσουάρ της Olympus και με 40 φακούς M.ZUIKO περιλαμβανομένης και της επαγγελματικής σειράς M.ZUIKO PRO. Θα είναι διαθέσιμη, σε μαύρο και ασημί χρώμα, από τις αρχές Μαρτίου 2016.
Κοστίζει 1199€ (σώμα), 1399€ σε kit με τον M.ZUIKO DIGITAL ED 14-420mm 1-3.5-5.6 EZ Pancake ή 1499€ με τον M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 Pancake.

OLYMPUS PEN-F

Κάθε φακός Olympus και κάθε μηχανή αποκτά επέκταση εγγύησης επιπλέον έξι μηνών όταν δηλώνετε το προϊόν στην online πλατφόρμα MyOlympus.

Προτεινόμενα αξεσουάρ

• Αυθεντικό leather neck strap CSS-S120L. Η οπτική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας PEN-F και τα δερμάτινα αξεσουάρ την εξασφαλίζουν.
• Αυθεντική δερμάτινη θήκη περιτυλίγματος CS-48PR. Προστασία τόσο για τη μηχανή όσο και για τον έξτρα φακό σε εξαιρετικής ποιότητας υλικό.
• Αυθεντική δερμάτινη τσάντα CBG-11PR. Το αθάνατο design της λεγόμενης messenger bag ταιριάζει απόλυτα με την PEN-F.
• OI.Share v2.6 smartphone app. Για άμεσο Wi-Fi image sharing.
• Body jacket CS-47B. Ένας μοδάτος τρόπος προστασίας της μηχανής από χτυπήματα και γδαρσίματα.