Νέα Νέα μοντέλα

OLYMPUS STYLUS SH-2

Ο επίδοξος ταξιδιωτικός σας σύντροφος.

Η Stylus SH-2 αποτελεί μια αναβάθμιση του ήδη γνωστού μοντέλου SH1, με ίδιες τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές, αλλά προσθήκη λήψης αρχείων RAW.

Το νέο μοντέλο της εταιρίας είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα BSI-CMOS στα 16ΜΡ και με τον επεξεργαστή TruePic VII. Η κλίμακα είναι ευρύτατη, από ISO125 μέχρι ISO6400, ενώ τέσσερις είναι οι διαφορετικές επιλογές εξισορρόπισης λευκού. Olympus Stylus SH-2 To zoom της μηχανής καλύπτει εστιακές αποστάσεις από 25mm μέχρι 600mm (στην αντιστοιχία των 35mm) με διάφραγμα F3.0-6.9. Οι επιλογές της αυτόματης εστίασης είναι πολλές, με τις βασικές να είναι η ανίχνευση κοντράστ και προσώπων, η παρακολούθηση θέματος, η εστίαση στο κέντρο ή σε επιλεγμένο σημείο, η συνεχόμενη αυτόματη εστίαση αλλά και η εστίαση με αφή στην οθόνη.

Olympus Stylus SH-2 (οθόνη)

Η οθόνη της SH2 είναι αφής και μεγάλη (3”) αλλά σταθερή και με ανάλυση 460.000 κουκίδες, ενώ δεν υπάρχει σκόπευτρο. Η μηχανή έχει ενσωματωμένο flash, με μέγιστη εμβέλεια τα 8.30 μέτρα (στα ISO3200) χωρίς hot shoe για δυνατότητα χρήσης εξωτερικής κεφαλής.

Olympus Stylus SH-2 (top-φακός σε πλήρη έκταση)Η SH2 διαθέτει στον χρήστη της δύο επιλογές αυτόματων προγραμμάτων (πλήρως αυτόματο και δημιουργικό αυτόματο) και επιλογή πλήρως χειροκίνητης λειτουργίας. Ωστόσο υπάρχει μια ποικιλία αυτόματων «έτοιμων» σκηνικών για πολλές φωτογραφικές περιστάσεις με έμφαση και σε νυχτερινές σκηνές (τοπίο, πορτρέτο, πυροτεχνήματα κ.λπ.). Η λειτουργία συνεχόμενης λήψης φτάνει τα 11.5 καρέ / δευτερόλεπτο ενώ η λήψη video είναι 1920×1080 (60p και 30p). Και οι δύο λειτουργίες όπως και οι λήψεις γενικότερα συνεπικουρούνται από το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, σε πέντε άξονες, για πλήρη έλεγχο. Η SH2 έχει ενσωματωμένο WiFi για ασύρματη επικοινωνία και λειτουργία, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και από απόσταση, μέσω smartphone ή tablet.