Νέα Νέα μοντέλα

OLYMPUS TG-5

Shockproof, crushproof, freezeproof, dustproof, και πλήρως αδιάβροχη, μέχρι και σε βάθος 15 μέτρων!

Η νέα ναυαρχίδα της σειράς Tough, φιλοδοξεί να συνδυάσει υψηλής ποιότητας εικόνα, μέγεθος που χωράει στην τσέπη και υψηλή αντοχή. 

Με κορυφαίο στην κατηγορία του και σούπερ φωτεινό φακό 25-100mm 1:2.0, συνδυασμένο με το νέο αισθητήρα και την τελευταία έκδοση του επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII, η μηχανή αυτή προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε ταχύτητα, ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες, και φυσικά 4Κ βίντεο και 120FPS Full HD high-speed για καλύτερη ποιότητα και στα slow motions.

Επιπροσθέτως διαθέτει νέο ευκολότερο χειρισμό, καθώς και γυαλί dual pane anti-fog. Μια και οι φωτογραφικές μηχανές Tough συνήθως βγαίνουν από τις τσάντες όταν οι συνθήκες είναι πραγματικά κακές, αυτό έχει μεγάλη σημασία για όσους θέλουν να απαθανατίσουν τις περιπέτειές τους αυτό το καλοκαίρι! Η νέα Tough! TG-5 θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Ιούνιο, στα 479€, σε κόκκινο ή σε μαύρο χρώμα.

5 λειτουργίες για τους Outdoor Fan

Η TG-5 διαθέτει φωτεινό φακό, σύστημα Variable Macro, ευρεία γκάμα αξεσουάρ, και σύστημα field sensor, συνδυασμένο με WiFi, για tracking και μεταφορά αρχείων στα smartphones.  Είναι shockproof για ύψος μέχρι και 2.1 μέτρα, crushproof για βάρος μέχρι και 100kg, freezeproof μέχρι και -10°C, dustproof, και πλήρως αδιάβροχη μέχρι και σε βάθος 15 μέτρων χωρίς να φορά την υποβρύχια θήκη της. Με την υποβρύχια θήκη PT-058 (που πωλείται ξεχωριστά) μπορεί να βγάλει εικόνες και βίντεο μέχρι και σε βάθος 45 μέτρων.

Υποβρύχια θήκη PT-058

Ο super-bright φακός 25-100mm, έχει ένα μάξιμουμ διάφραγμα 1:2.0 σε wide zoom, πράγμα που σημαίνει ότι η TG-5 μπορεί να απαθανατίσει ζωντανά χρώματα, χωρίς θόρυβο σε σκοτεινά περιβάλλοντα, όπου όμως απαιτείται γρήγορο κλείστρο και χαμηλό ISO. Για παράδειγμα 15 μέτρα κάτω απ το νερό, χωρίς υποβρύχιο εξοπλισμό και έξτρα φως, η μηχανή εξακολουθεί να υπόσχεται τέλεια εικόνα.

Οι δύτες θα λατρέψουν το μανόμετρο και το υποβρύχιο HDR, που βελτιώνει περιοχές φωτός και σκιάς, την περιοχή AF, που αλλάζει την εστίαση μέσα στο κάδρο, καθώς και τους μεγάλους διακόπτες που τους χειρίζεσαι μια χαρά και με χοντρά γάντια.

Για εντυπωσιακές λήψεις στη φύση, η TG-5 έχει σύστημα Variable Macro τεσσάρων ταχυτήτων, με λειτουργίες Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing και Focus Stacking. Το τελευταίο δουλεύει αυτόματα χωρίς software! Για μεγαλύτερη πιστότητα και χρώματα και χωρίς θόρυβο, η TG-5 υποστηρίζει και αρχεία RAW.

Επιπλέον εγγύηση και underwater tips στο MyOlympus

H TG-5 είναι ένα πλήρες σύστημα για όποιον κυνηγά τις έντονες εμπειρίες σε δυσπρόσιτα μέρη. Η τιμή της περιλαμβάνει και μία έξτρα επέκταση εγγύησης (για 6 μήνες) αν οι νέοι κάτοχοί της την γράψουν στο MyOlympus. Οι δύτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την τέχνη της υποβρύχιας φωτογράφησης εδώ: www.olympus.eu/underwater.