Νέα Νέα μοντέλα

NΕΑ OLYMPUS TOUGH ACTION CAMERA TG-TRACKER

Ιδανική για ποδηλασία στο βουνό, για ελεύθερη πτώση, για scuba dive, kite surf και άλλα πολλά extreme αθλήματα!

To νέο μοντέλο διαθέτει αποσπώμενη λαβή, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και μία flip-out LCD οθόνη, που σας επιτρέπει να μπορείτε εύκολα να φωτογραφίζετε σε σκληρές συνθήκες χωρίς να θολώνουν οι εικόνες σας.

Η κάμερα αυτή είναι ιδανική για ποδηλασία στο βουνό, για ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο για scuba dive, kite surf και άλλα πολλά extreme αθλήματα. Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track Ver 2.0, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν ξανά τις υπαίθριες περιπέτειές τους, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται: το υψόμετρο ή το βάθος, τη θερμοκρασία του αέρα ή του νερού, την τοποθεσία, την κατεύθυνση και την ταχύτητα της κίνησης. Η νέα TG – Tracker είναι συμβατή με πολλά αξεσουάρ αθλητικού εξοπλισμού (παρέχεται αντάπτορας). Θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούλιο του 2016 στα 389€.

TG-Tracker-GRN_front

Πήγαινε παντού, κατέγραψε τα πάντα!

Η νέα TG-Tracker διαθέτει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να μπορέσει να φωτογραφίσει οτιδήποτε κινείται. Είναι shockproof σε ύψος 2.1 μέτρα, crushproof σε βάρος 100kg, dustproof, freezeproof στους -10°C και αδιάβροχη στα 30 μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Επιπλέον από την ποιότητα της εικόνας και την ευρεία γωνία, έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από όλες τις άλλες κάμερες της κατηγορίας της: τους πέντε άξονες. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα με geotagging, η TG – Tracker μπορεί να αισθανθεί την επιτάχυνση, το υψόμετρο ή το βάθος, τη θερμοκρασία, καθώς και την κατεύθυνση της κίνησης – εκτός από το γεωγραφικό πλάτος και μήκος. Αυτό επιτρέπει στους λάτρεις των σπορ να έχουν μια πολύ πληρέστερη εικόνα για το πού ήταν και τι συνέβαινε τη στιγμή που τράβηξαν τη φωτογραφία. Για παράδειγμα, κοιτάζοντας οι δύτες το βίντεο στο smartphone τους, μπορούν να δουν με μια ματιά σε ποιο βάθος, σε ποια θερμοκρασία νερού και σε τι απόσταση συνάντησαν ένα εντυπωσιακό ψάρι ή κάποια είδη κοραλλιών. Η κάμερα καταγράφει ακόμα και αλλαγές στο G force – όπως όταν ανοίγει ένα αλεξίπτωτο ή στην προσγείωση και την απογείωση ενός snowboarder όταν εκτελεί ένα άλμα. Η TG – Tracker σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε. Σας δείχνει εικόνες και λεπτομέρειες για αυτές με το νέο Olympus Image Track App (OI.Track) όπως το πού τραβήχτηκε η φωτογραφία και σε τι βάθος (στην περίπτωση του scuba diving).

TG-Tracker-GRN_left_LCD90_SG-C1

Εγγύηση ποιότητα εικόνας Olympus

Οι ιδιοκτήτες της TG – Tracker επωφελούνται από τη high-end τεχνογνωσία της Olympus. Από τους 5 άξονες σταθεροποίησης εικόνας για τα βίντεο, την απόδοση της μπαταρίας, την έγχρωμη οθόνη LCD flip- out και τον ευρυγώνιο φακό. Επίσης η TG – Tracker καταγράφει 4K βίντεο με ευκολία, μέσω τροφοδότησης από τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας TruePic VII.

Υποβρυχίως, ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία του λευκού όπου είναι απαραίτητο. Η παρεχόμενη λαστιχένια επέκταση λαβής και ο ενσωματωμένος καθρέφτης επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να κρατάνε τη μηχανή, όπως τους βολεύει, για ακόμα καλύτερες λήψεις, καθώς και για να βγάζουν selfie φωτογραφίες με ευκολία σε δύσκολες συνθήκες, όπως στην άκρη ενός γκρεμού. Εναλλακτικά, για selfie μιας μεγάλης ομάδας ατόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως remote control της φωτογραφικής μηχανής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τη δωρεάν εφαρμογή OI.Share της Olympus.

TG-Tracker-GRN_front_LCD90_SG-T01

Olympus OI.Track

Η Olympus σας παρέχει δωρεάν το λογισμικό OI.Track, που προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία χαρακτηριστικών και ρυθμίσεων, για να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες που τράβηξαν άλλα και τα video στην τηλεόρασή τους ακόμα και σε λειτουργία split-screen. Αποθηκεύοντας όλα τα παλιά clip, έχετε τη δυνατότητα να τα συγκρίνετε με νέα, δίνοντάς σας έτσι κίνητρο να γίνεστε καλύτερος κάθε φόρα σε αυτό που κάνετε. Όπως σε όλες τις νέες μηχανές Olympus, η TG-Tracker έρχεται με μία επέκταση εγγύησης επιπλέον έξι μηνών όταν δηλώνετε το προϊόν στην online πλατφόρμα MyOlympus.

Παρεχόμενα Αξεσουάρ

  • UP-T01 Υποβρύχιος Protector, για ακριβή εστίαση υποβρυχίως, χωρίς να χαράζει το φακό.
  • LP-T01 προστατευτικό Φακού
  • MC-T01 Mount Coupling, συμβατό με πολλά αξεσουάρ.
  • SG-T01 Steady Grip (περιλαμβάνει και τρίποδα)