Market

TETAΡΤΗ 28/6: OPEN HOUSE AΠΟ ΤΗΝ DIVITEC!

Για τους επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας!

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, emobility και οικιακών συσκευών, ανοίγει τις πόρτες της στους επαγγελματίες της φωτογραφίας με την εκδήλωση Open House Divitec 2023, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 19:00 μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παραμυθιάς 4, 15354, Γλυκά Νερά.

Στο πλαίσιο του Open House θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο (μεταξύ 17:00 – 18:30μμ) με ομιλήτρια τη Michaela Stolle, European Product Manager Pro Photo της Epson, που θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τα προϊόντα και τις βέλτιστες ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης για να τυπώσει στα μηχανήματα, τόσο από PhotoShop όσο και από Order Controller, με επίκεντρο τη σειρά D1000.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πλήθος προϊόντων που καλύπτουν κάθε επαγγελματική φωτογραφική ανάγκη και να μιλήσουν με την ομάδα πωλήσεων και την τεχνική υπηρεσία για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια.

Αναλυτικότερα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν τα προϊόντα:

Epson SureLab SLD1000

Η σειρά έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες φωτογράφους και επιχειρήσεις που πρέπει να εκτυπώνουν υλικό υψηλής ποιότητας και να προσφέρουν στους πελάτες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Διαθέτει ταχύτητες εκτύπωσης με έως και 385 φωτογραφίες ανά ώρα, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης WiFi/LAN κάνει ευκολότερη την οργάνωση του χώρου και της εργασίας.

Epson SureColor SCP7500

Ο εκτυπωτής μεγάλου format (24 ιντσών) προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ευελιξία. Πρόκειται για τον πρώτο εκτυπωτή μεγάλου format της Epson με 12 χρώματα, ο οποίος επιτυγχάνει ευρεία γκάμα χρωμάτων, με κάλυψη στο 99% της κλίμακας Pantone. Έχει σχεδιαστεί για καλλιτέχνες και φωτογράφους, παρέχοντας επιδόσεις υψηλής ταχύτητας για μεγάλους όγκους παραγωγής.

Epson SC-P900

Ο φωτογραφικός εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί για δημιουργούς με υψηλές απαιτήσεις. Συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, ενώ η ακρίβεια και η ποιότητα των εκτυπώσεων ενισχύεται από τις βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου και τη διευρυμένη γκάμα μπλε χρώματος.

Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες Viewsonic

Οι οθόνες διαθέτουν πιστοποίηση Fogra Class A και καλύπτουν το 100% του χρωματικού χώρου Adobe RGB και το 95% DCI-P3 και είναι ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματίες της εκτύπωσης, αλλά και φωτογράφους. Η ενσωματωμένη λειτουργία ομοιομορφίας χρώματος διασφαλίζει σταθερή χρωματικότητα σε όλη την οθόνη, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας.

Kodak Order Station G4XL

Ο σταθμός συνδέεται με όλους τους εκτυπωτές της KODAK, αλλά και με τους EPSON SureLab και plotter SureColor. Προσφέρει εκτυπώσεις τύπων 10Χ15 έως και 20Χ30 εκατοστά, κολάζ, κάρτες, φωτογραφίες διαβατηρίου, ημερολόγια, photobook με εξαιρετικά εύκολο τρόπο χρήσης από τον καταναλωτή, ενώ διαθέτει οθόνη αφής 21.5″ από τη ViewSonic.

Διαγωνισμός

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνεται και να μπουν στην κλήρωση για ένα Kodak Order Station G4XL Refurbished με οθόνη Kodak αξίας 300 ευρώ + ΦΠΑ!

Μπορείτε να συμπληρώσετε δωρεάν τη φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο με ένα κλικ εδώ! 


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;