Εκθέσεις φωτογραφίας

OUT OF FOCUS: “ΚΑΛΟΧΩΡΙ IN FOCUS”

Ο υδροβιότοπος της περιοχής δεν είναι ποτέ ίδιος, μα είναι πάντα όμορφος, ελκυστικός και διαφορετικός.

Τα μέλη της φωτογραφικής Λέσχης Out Of Focus ύστερα από αλλεπάλληλες επισκέψεις σε διαφορετικές ώρες, μέρες κι εποχές στον υδροβιότοπο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, συνέλεξαν έναν μεγάλο  αριθμό φωτογραφιών, που ωστόσο είναι μικρός για να αποτυπώσει την ομορφιά του τόπου!

Πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Καλοχώρι βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, στη Δυτική πλευρά του Θερμαϊκού Κόλπου.

Στόχος της έκθεσης αυτής είναι να νιώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στους φωτογράφους, όταν αντίκριζαν τον κατακόκκινο τεράστιο ήλιο που βασίλευε, όταν άκουγαν το χτύπημα των φτερών ενός πουλιού που περνούσε από δίπλα τους, αθέατο, όταν μύριζαν αυτή την παράξενη μυρωδιά του απόκοσμου τοπίου, όταν γευόταν την αλμύρα της λιμνοθάλασσας. Όλες αυτές τις εικόνες και τα συναισθήματα προσπάθησαν με κάθε “κλικ” να τα αιχμαλωτίσουν στη μνήμη τους και στις φωτογραφικές μηχανές τους.

Ο υδροβιότοπος του Καλοχωρίου δεν είναι ποτέ ίδιος, μα είναι πάντα όμορφος, ελκυστικός και διαφορετικός, όσο διαφορετικές είναι και οι φωτογραφίες της έκθεσης.

  • Χώρος: Η Λέσχη της ομάδας, στην Πλατεία Αριστοτέλους, Μητρ. Γενναδίου 24, γωνία με την οδό Φιλίππου
  • Εγκαίνια: 29/11/2017, ώρα 20:00
  • Διάρκεια: 29/11- 13/12/2017
  • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 18:00 – 20:00, Σάββατο και Κυριακή 11.00-13.00

 – Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Λεβενιώτη Κατερίνα