Νέα Νέα μοντέλα

PANASONIC LUMIX DMC-GF7

Για selfies …και όχι μόνο!

Μοντέλο mirrorless με προσανατολισμό στην τάση των selfies, η νέα GF7  από την Panasonic με αισθητήρα CMOS στα 16ΜΡ και επεξεργαστή Venus Engine και εγγραφή αρχείων RAW.

Η κλίμακα των ISO είναι 200-25600 με δυνατότητα επέκτασης προς τα κάτω στα ISO100 και πέντε επιλογές εξισορρόπισης λευκού. Η αυτόματη εστίαση στηρίζεται σε 23 σημεία και δίνει επιλογές λειτουργίας όπως επιλογή σημείου, ανίχνευσης προσώπων και κοντράστ και παρακολούθηση θέματος.

PANASONIC LUMIX DMC-GF7Η μηχανή δίνει στον χρήστη της και τα δημιουργικά  προγράμματα (P, A, S, M) αλλά και μια μεγάλη σειρά έτοιμων προκαθορισμένων σκηνών λήψης. Η GF7 είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο flash με εμβέλεια 4 μέτρα και ταχύτητα συγχρονισμού 1/50sec. Το «δυνατό» σημείο της μηχανής είναι η οθόνη της που περιστρέφεται καθέτως μέχρι και 180ο ώστε να μπορεί ο χρήστης να φωτογραφίζεται με άνεση και ακρίβεια. Η  GF7 δεν έχει σκόπευτρο αλλά η οθόνη αφής έχει μέγεθος 3” και ανάλυση 1.040.000 κουκίδες. Η λειτουργία συνεχόμενης λήψης της μηχανής είναι σχεδόν 6 καρέ και η μέγιστη ανάλυση του video είναι 1920×1080 (60p).